Kragujevac: Šef SPS-a se izvinio zbog imenovanja ulice po Draži Mihailoviću

Ostavite komentar


  1. Predlažem da se trg zove Pavelić.Posle prihvatam da me smenite.Nek se spremi Adolf za njega će se izvinuti komšija i od silne sramote napustiti „stranku“. Ako ne podržavate naziv ponovno menjajte naziv.

  2. Ovi iz SPS-a su glasacka masinerija, samo naslepo glasaju za sve odluke vlasti cak i bez da su procitali skupstinski materijal za sednicu, ovo je dokaz za to, paraziti koji 30 i vise godina egzistiraju na grbaci ovog naroda, sve to treba posmenjivati po kratkom postupku. Ovaj se uplasio za svoju poziciju i da ne izgubi funkciju a samim tim i novac, privilegije koje ima, pa se vadi na podrsku Dacica. Kakvi licemeri majko moja, ovo je strasno, nema granica jadu i bedi.

  3. Po čemu se mi socijalisti razlikujemo od Šešelja i njegovih vojvoda, ako ne po stavu o Draži Mihajloviću. Socijalna pravda je u programima svih partija. Prema tome Dačić treba da ga smeni i to javno objavi.

  4. Izvini se ti Srbima iz Hrvatske,Bosne,Kosova,za kriminalnu politiku koju je vodio SPS devedesetih,za izdaju,za pljačkanje naroda,za ubijanje naroda,ruke su vam u krvi do lakata.Dražu ostavi na miru,istorija koju ste krili se polako otkriva.Kad može Tito da ima ulicu,koji je pobio malo manje Srbe od Nemaca,onda može i Draža koji je bio saveznik Amerike i Britanije protiv nacista i prije Tita.

  5. Ovako bedno i ljigavo ponašanje liči na SPS, prišipetlju svake vlade. Sapleli su se o Dražu, a najveći ratni zločinac je njihov Milošević i njegovo društvo.

  6. Ovo liči na bednu i ljigavu politiku SPS_a, prišipetlju svake vlasti. Sapleli su se o Dražu, a najveći ratni zločinac je njhihov firer Milošević.

  7. Bravo, Ivice! Iskreno, hrabro i posteno objasnjeno. Da su takvi svi politicari gde bi nam bio kraj.

  8. Zalosno sto brukate srpskog generala I izvinjavate se titoistima,…Onda dajte ime ulice Slobodana Penezica KRCUNA koji je pobio preko 60.000gradjana po naredbi Tita najveceg srpskog zlocinca.Kada je postao Predsednik drzave u Beogradu je pobio preko 30.000 gradjana,a Vojvodu Bojovica matretirao.uniformu cepao I namucenog ubio.Drazu je tukao,lomeci mu kosti ,sva mu je rebra izlomio;umro je mucenik u najvecim mukama.NE zaboravite, sta je banda partizanska radila……..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.