Selaković: Da je Srbin biti lako, Srbin bi bio svako

Ostavite komentar


  1. Vi što ste bili na vlasti devedesetih i sad ste ponovo ste razlog što smo oz Srbije otišli. Vaše interpretacije srpske istorije pune rehabilitovanja nacista i poricanja zločina počinjenih pod vašom komandom su razlog da se stidimo sadašnje Srbije, zemlje koja je u kratkoj slobodarskoj istoriji uvek bila na strani oravde, čak i kad je to bilo na njenu štetu. Ali od 1990. lopovi su zaseli na vlast i ako nastave ovako, ugasiće Srbiju isticali mi zastave u inostranstvu ili ne.

  2. kao sto ste vi, stidim se i ne zelim da se izjednacim ni po cemu sa vama.

  3. Ako hoce da Bude Srbin Ako Pitas nekog u inostranstfu Sta si odmah Kaze hrvat od stida samo vi u politiku ste ponosni Niko drugi i zlocinac nije posteno Bit

  4. Dragi Danasovci, pogledajte malo te vase interne linkove. Na opciju: ‘Ostavite komentar’ stigao sam izborom opcije: ‘Ostali Komentari’. Jeste da se slično piše ali je, bre brate, ‘ni nalik’!
    O nacionalističkom pesniku ne treba trošiti reči.

  5. „Da je Srbin biti lako, Srbin bi bio svako“
    I zato su hiljde Srba uzele državljanstvo :Švajcarske Nemačke, Austrije Holandije Amerike.
    Sve oni kojima „nije bilo lako da budu Srbi“

  6. Šta li njega toliko boli u korenima porodičnog stabla da toliko ističe naciju ,ponaša se kao kada mornari usvoje kengura,skače po palubi zabavlja kapetana.

  7. ⚔️ Da je Konkurencija biti lako, Konkurencija vi bio svako.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.