Selaković: O Evroparlamentu i „takozvanim aferama“

Ostavite komentar


    1. Kakav li će biti sudski epilog samo za Mauricijus, a ostale da ne pominjem?!

  1. A gde mu je sajkaca? Bez nje ne mislim da je na svom prirodnom nivou seoskog gedze koji je (na nasu zalost) i ministar spoljnih poslova Srbije. Gedza Selakovic takodje misli da EU ne vidi sta njegovi napredni pajtosi rade po Srbiji. Blizi se datum pucanja vucicevog rezima po svim savovima.

    1. A gde je tebi obraz da ovako vređaš Ministra i nazivaš ga pogrdnim imenima?

      1. @Saska sav sam se potresao zbog tvog komentara. Izguglaj Gedzu Selakovica (znam da centrala odobrava upotrebu googla) pa ces i sama da vidis. On vredja Srbiju svojom nekompetencijom Saska. I on i oni koji su ga tu postavili.

  2. Ministar „Takozvane Afere“
    komentariše svojom „Takozvanom Oštroumnošću“

    1. To Vi iz iskustva ili ste culi na sastanku mesnog odbora…ili sinoc u pauzi Zadruge?

    2. E ova ti je bas sjajna. Nek mene samo dalje jašu, al i ti da znaš da će sutra kiša

  3. EU, a i naša država će dobro istražiti poreklo afere Mauricijus, Hong Kong i ostale.

  4. Ne,a takozvanih afera,vec vasih na vlasti.Puno bi mi oduzelo vremena da sve nabrojim.Zasto dozvoljavate da se afera pogibija na naplatnoj rampi vec dve godine u javnosti spominje.Zato sto vi necete da date snimak u potpunosti,vec ste 2 minuta sakrili,kako to da nebude afera koja vas proganja,pred narodom i zenom koja je nevino poginula.

  5. nema nikakvih dilema da je vrh vlasti umepan u sve to,ako ne drugo s ono bar sve znao.Ljudi iz obavešrajnih službi su učesnici u tome,Vulin ništa nezna,pa kakva smo mi država ,o čemu pričamo….pa prisluškivanje,pa ko je pridluškivso,ko odobravao…..truli smo ……

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.