Selaković otvorio konzulat Srbije u Ohridu

Ostavite komentar


  1. u pozadini vidimo Nevenu Jovanovic, ambasadorku Srbije u Skoplju. Ima oko 36 godina. Funkcioner SNS i bliska sa Markom Djuricem, Markom Blagojevicem i Stefanom Tomasevicem (SVI navedeni su vrlo slicnih godina, svi su SNS i, sto je najgore, svi su vec uveliko ambasadori Srbije….
    Ambasadorka Nevena se bar smeska….

  2. Zasto Srbija NEMA ambasadore u Slovackoj, Tunisu, Argentini, Crnoj Gori (V. Bozovic je persona non grata), U. A. Emiratima, Libiji?

  3. Ministru u MSP zaposlena supruga.
    Njegov pomocnik za bilateralu V. M. (nema fakultet) u MSP zaposlio suprugu J. M.
    Ministrova tetka S. J. postavljena za generalnog sekretara MSP! Iako nikad u zivotu nije imala nikakve veze sa diplomatijom.
    Doticna S. J. zaposlila svoju sestru u MSP.
    U ministrovom kabinetu radi D. J, sin bivseg ministra Vladislava Jovanovica
    Itd, itd, itd…….

  4. Jedno od poslednjih putovanja Seljakovica kao ministra. Dolazi mocni Djuric i otima mu mesto. Pa eto onda Seljakovic moze da bude konzul u Ohridu

  5. Što niste ukinuli zeleni karton za gradjaane Srbije,kroz SM
    Karton ne treba:Bugarima,Rumunima,Srnoj Gori,Albaniji,,Kosovu,,BiH,Hrvatskoj o čemu pričate.Udružili se da pljačkaju sopstveni narod,konzulat a ne važi osiguranje
    tužna komedija .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.