Senat SAD: Maligni uticaj Rusije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Nemam pojma sta ovi kauboji umisljaju da su. Sami kazu da Srbiju u Ruse vezu; vera,slovensko poreklo,vojna zavisnost,kultura, energetika,strateska podrska u svim svetskim forumima, pa gde je ovde "asimetrija"? Asimetrija je americka propaganda, izmedju price i dela. Sta reci za jednu ogoljenu oligarhiju koja ne priznaje ni svog Predsednika a kamo li tudje legalno izabrane predstavnike.Ovi su totalno izgubili kompas i osecaj vremena i prostora.

  2. USA bi trebala da na nas ne obraća pažnju, mnogu su nas puta izdali, ubijali, uništavali nam imovinu, narod i moral. To se ne popravlja ni vekovima, odnosno bar ne u nma dogledno vreme. Zato zbogom USA!

  3. Možd je za Ameriku ruski uticaj maligan, međutim za nas je američki stvarno maligan.To potvrđuje broj ljudi koji su se razboleli od raka,kao posledice njihovog humanog bombardovanja.Hvala im na brizi!!!

  4. Rusija i ruski narod nikada nije bombardovao i ubijao srpski narod, a to su radili kroz vekove nasi takozvani zapadni prijatelji . Poslednji put su to uradili 1999 godine na čelu sa USA. I šta zapadne zemlje očekuju? Da im Srbija za 1999 godinu kaže hvala? E to se nikada neće dogoditi.Vekovno bratsko i zaštičničko ponasanje Rusije i ruskog naroda srpski narod nikada neće zaboraviti i večno će im biti zahvalan. To je zapisano u genima Srba i prenosi se sa kolna na koleno mlađim gebneracijama . Zbog svojeg nasilničkog i kriminalnog ponošanja prema Srbiji Amerika nikada nece imati uspeha u pokusaju da Srbiju okrene protiv Rusije.

  5. Ameri su postali toliko odvratni da su svi drugi kao zlato. A sro se propagande tice, u pravu su. Upalim tv i svuda ruski filmovi, serije, vesti. Dosta te ruske propagande.

  6. Evropska Unija bi trebala prekinuti pregovore o pridruživanju sa serbiyom i uputiti je na saradnju sa Rosijom.

  7. Ovi nabeđeni rusofili su zaboravljaju da bombardovanje SRJ ima svoju predistoriju,da je odlagano dokle god su postojali uslovi za političko rešenje problema na Kosovu i u Bosni.E,onda se srpsko rukovodstvo na čelu sa pokojnikom Slobom našlo pametno pa rešilo da uđe u vojni sukob sa Albancima,UČK i civilima, zatim i NATO-om. Zar mislite da je Klinton tek tako doneo odluku o intervenciji,probudio se jednog jutra,bilo mu dosadno pa odlučio da nekog bombarduje ? Zavrteo globus a prstić mu se zaustavio na "ničim izazvanu" Srbiju ?!

  8. Ruski maligni uticaj na Srbiju manifestuje se kroz kulturne veze, propagandu, energetiku i jačanje saradnje u oblasti odbrane, veze sa pravoslavnom crkvom i zajedničku slovensku kulturu, navodi se u izveštaju koji se nalazi pred Senatom SAD i naziva "Putinov asimetrični napad na demokratiju u
    Rusiji i Evropi: Posledice po nacionalnu bezbednost SAD".
    Kako maligno moze da se zove saradnja zasnovana na kulturi hriscanstvu I nacionalnoj srodnosti? Samo totalitaristickoj zemlji kao sto je America !

  9. A. kakv je vas uticaj, u Srbiji i u svetu, ako nije maligni, najmaligniji? Vase je proslo, nikako da shvatite, da u Rusiji nije vise pijani Jeljcin. Sad je tu Putin, a tu je i KIna. Vas uticaj u svetu, je sve slabiji i slabiji.

  10. Jednu državu lično cenim po tome koliko običan čovek može da živi od svoga rada, što ni sa Srbijom ni sa Rusijom nije slučaj. Sličnosti postoje u veri, poreklu ali koliko Rusa i gradjana Srbije želi da ode na Zapad, i koliko običnih radnika može reći da je zadovoljno? Onda tu je korupcija, mafija, dvostruka pravda..ima tu još mnogo sličnosti. Sličan se sličnom raduje a jačanje vojski, žandareštija, nuklearne bombe..to neće doneti stanovništvu normalan život. I ne vidim da se neko otima o rusku „zelenu kartu“ a odlazak u SAD je za mnoge i te kako dobar početak. Visaoka politika me ne zanima…a bombardovanje? Trajalo je 78 dana a muka i beda dobar deo života…do hrvatskog, madjarskog, ..pasošaili US Zelene karte!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.