Sergej Trifunović u odgovoru Antu Tomiću: Ne nazivaš prijateljem nekog kog si video desetak puta

Ostavite komentar


  1. Uzmeš, sjedneš i čitaš kako se „bratstvo i jedinstvo“ čerupa međusobno. Čuj Ante kanta Tomić umanjivao žrtve Jasenovca?! Hnj hnj, a jedino ako si ih ti Trifunoviću mega preuveličao, po onoj srpskoj „milion bre“. Ante je to, biće, onako „domoljuban“ kakvog ga znamo i zbog čeg je dobio kantu govana na glavu, na Rivi, sigurno umanjivao za kojih 100 000 heh…
    Nego ste se složili oko jednog, oba mrzite Ivoševića, kojem je otac Srbin, pa te Ante odmah u prijatelje upisao!
    …Ispade da neprijatelj moga neprijatelja ipak nije moj prijatelj!
    …a mi u Splitu mumamo kokice, srčemo colu i čudom se čudimo kako se igraju „delije“ nasred Splita. Za sad nas kuri bolac, ali moglo bi se to i okrenuti….

  2. Setamo protiv nasilja i bahatosti – zasto ovoliko paznje poklanjate jednom bahatom krelcu?!

  3. Trifunović, meni osobno drag glumac, obraća se Anti, kojeg takođe volim ali i cijenim, tobožnjom poučnom sagom o prijateljstvu izbjegavajući meritum: svoje drsko, bahato, uvredljivo i nekulturno ponašanje u zemlji Hrvatskojh i gradu Splitu, Da, on vjeruje i dalje da je, jadnik visoko novčano kažnjen, nezasluženo sa svojim ljubimcem protjeran sa širom, evropskom zabranom, I takvog. nikavog je Ante pokušao na svoj način malo ublažiti idiotski „krimen“. ovaj mu odgovara bavi se govnima na glavi!“ Bjedno Trifunoviću da bijednije ne može biti,

  4. Poenta teksta Ante Tomića, ako sam, a to je uvek neizvesno, dobro razumeo, da je Sergej Trifunović platio 1600 evra da bi nastupio na uličnom, u stvari na teatru na plaži i u splitskoj muriji, zabrana ulaska u EU bonus plus? A kad Čipsija spiči loša spirala, onda se ispostavi da se ST već deceniju druži sa AT a koji je antisrpski minimizator Jasenovca? Dok se AT deceniju nije klonio netalentovanog replikanta a četnika u duši? U poslednjih tri decenije, nisam bio na moru ni mesec dana, tako da sam totalitarno ultranekompetentan, a kako ovde svako malo neki psi za koje bih uveo dozvolu za posedovanje, izujedaju, ponekad i do smrti, pa ih izbegavam, ni o tome nem pojma. Cenim da bi kanekorsostafordridžbeci trebalo da nose korpu na ulici, iako je korpa verovatno potrebnija njihovim vlasnicima, tako da kod Ante ne kapiram zašto se na kraju teksta osro po Miletu? Višak letovanja, literarisanja na dnevnoj bazi, teatralnosti..

  5. Hajde dosta više sa ovim bahatim Trifunovićem – napravio je glupost i prekršio nekoliko puta zakon, za to je kažnjen i tu je kraj. Da li ce Trifunovic shvatiti i prihvatiti činjenicu da je pogrešio to je nevažno pogotovo što on sada može beskonačno da se svadja i dokazuje nedokazivo. Trifunovic i njegova priča postali su slučaj za žutu štampu a “dogodovštine” njega i njegovog psa u Hrvatskoj nisu više tema za ozbiljne medije kakav je Danas.

  6. Ако се због сваке глупости хватамо Јасеновца, тиме само обезвређујемо величину тог геноцида а тиме и значај његове осуде, поготову када се обраћамо човеку (А. Томићу) који је одувек критиковао шовинизам и усташтво у свим видовима. Никако да Сергеј објасни суштину спора: зашто је, забога, плашио људе на плажи немачким овчаром, па свакоме би то сметало и иритирало га, не само оне који су звали Полицију?

  7. Ova epizoda sa Tomicem je potvrdila da su srbofobija i kompleksi u odnosu na Srbe prisutni i jaki kod SVIH Hrvata te tako i kod tzv. „antifasista“, a ne samo kod obozavatelja ustasluka i fanova glazbenika Thupsona. Dovoljna je slaba kisica i malo alkohola i brzo se spere ta „antifasisticko-mi-smo-skroz -drugaciji-od-ustasa“ sminka i pojavi se pravo lice te isplivaju Jasenovac, Turci kao „civilizatori“…

  8. Nemam ništa protiv što su Sergeja kaznili – i trebalo je, ali me čudi kako ne kažnjavaju svoje stanovnike koji se bahato ponašaju kad ih opomeneš da svoje ljubimce drže na povodcu. Ovo leto u Supetru na Braču, na plaži Banj gde sam se kupala nije bilo dana da nisu kupali svoje pse iako stoji znak da je zabranjeno. Pokušala sam da reagujem i umalo dobila batine.

  9. A šta Mile, kao učesnik događaja, kaže na sve to?
    Izgleda da je pravo, iztraživačko novinarstvo definitivno umrlo.

  10. Sergej, molim te ne govori u ime nas koji zelimo mirne, kulturne, distancirane odnose sa susjedima! Celo si leto tamo a sad raspirujes svadju !

  11. Što volim kad se ove pretenciozne ekipe posvađaju, pa nam svima pokažu koja su boza pretencioza.

  12. Ja sve više stičem utisak da vlast namerno ne sankcioniše osobe poput Sergeja i Bjelogrlića, jer im dobro dođu da kažu: „Jel vidite kakvi su ovi u opoziciji!“

  13. U pravu je Sergej, što se tiče prijateljstva. Ne pišeš dok njega ne čuješ, i njegovu stranu priče.
    A što se tiče incidenta…no comment.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.