Sergej Trifunović: Ne trebaju mi prljave pare

U SNS bez odgovora Danasu o navodnih pola miliona evra mita nuđenih Pokretu slobodnih građana da postanu lojalna opozicija

Ostavite komentar


  1. Reci bre Sergej od kude su davali, da se zna, da ne posumnjamo da samo dizes cenu. Ja licno Ti verujem, ali reci zbog drugih ljudi.

    1. To se govori tužilaštvu.
      A izgleda da ih ne zanima.

      Mene zanima kome su nudili pa je uzeo.
      Serž, Car si.

  2. A pazi ovog nepismenog risticevica!Covek koji je svoju zenu poturio kao direktora da potpisuje lazne profakture i da prodaje drzavne rezerve dok navodno cuva u silosima i umesto da odgovaraju on preleti u sns i sada ceka samo da optuzba zastari. E sada on kaze da bi vlast (citas sns) ponudila u gramima ili kilogramima a on ocigledno je onda upucen u to da oni valjaju na kilograme verovatno i tone sa svojom bracom Albanicima haradinajem i tacijem koji su doduse prsli na izborima ali nacice oni vec partnera u losim albancima!Tuzilastvo bi trebalo da se zainteresuje za ovu njegovu izjavu jer on je sns poslanik i da se vidi gde oni to valjaju i nude grame i kilograme!

  3. Nisu to prljave Trifunoviću! To su čiste pare građana Srbije, samo je namena korišćenja i raspodele prljava. A to već zavisi od ovih koji drže kasu. To je prljavština koju treba ukloniti.

  4. Trifunovic izmislja razne afere ne bi li podsetio gradjane da i on postoji na politickoj sceni.

  5. Nedajte se Trifunovici! Ogramnu podrskau naroda imate,obojica! Sve najbolje i puno srece i Sergeju i Banetu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.