Server: Pobeda Vučića i SNS uverljiva, ali umrljana

Ostavite komentar


  1. Da je Vučić, kojim slučajem, priznao američku monstrum tvorevinu na teritoriji Srbije, čiji je plaćenik i ovaj bedni servant, ne bi bio „umrljan“, već bi bio svetac i primer demokrate i uspešnog političara. Šta drugo očekivati od ovakvih belosvetkih hohštaplera i albanskih lobista?

  2. Dobro se sećamo kampanje Đilasa i ekipe. Sve što su oni javno radili sada zameraju drugima. Krajnje licimerje.

  3. „Teritorijalne aspiracije prema Kosovu“ Wau. Ako je i od Klintonovog bota, puno je.

  4. Komentar od juce:

    „nezavisnenovinemajes

    22. juna 2020. u 16.32
    Javlja mi se da ce sledecih dana da se objavi jos neki slican clanak sa jos nekim „strucnjakom za Balkan“, verovatno sa Serverom, njega nije bilo vec desetak dana…“

    Danas je postao toliko providan i predvidljiv da je to vec smesno.

    1. Nije Danas predvidi već je to Server i ini. Toliko su predvidivi da npr. Danas može da objavi sledeći intervju Servera i Bajdenovih Botova pre nego što su ga upriličili.
      Sećam se davno da je jedna opoziciona političara rezignirano saopštila da kada je pogledala sve svoje intervjue shvatila je da su oni još od 68.god. bili potpuno isti, čak je i interpunkcija bila ista, samo su imena političara koje je napadali bila različita.
      Setite se i Vesne Pešić, potpuno isti naslov i za Tadića i za Vučića…
      Ali. Dobro je pročitati šta Server piše jer on otkriva poteze Albanskih političara sa KiM. Nego Server živi pod staklenim zvonom svojih uverenja i ne zna ili neće da shvati da Srpska Lista drži u šaci vladu Kosova * istovremeno pokazujući da je sa 43.000 Srba koji su glasali za SL u ovim izborima glasalo preko 60.000 a ako budu prevremeni izbori glasaće i svih 100.000.
      Istlvremeno su Srbi dali na ovim izborima Carte Blanche za sve Vučićeve poteze.

  5. Izbori su protekli u miru i narod je iskazao svoju volju na demokratski nacin. Pitanje je zasto se to nekima sa zapada ne dopada?

    1. Ana, mučenice! Odmori malo, izbori su prošli, ako ste pošteno pobedili što se onda pecate?

    1. Pa da, u pravu ste?! U Srbiji uvek smrdi neko drugi, cak i kada „miomiris“ dolazi iz pravca nase zadnjice. Uvek su lopovi, secikese, razbojnici, muljatori, prevaranti i neradnici ONI DRUGI, zar ne?! Ne zelim da Vas uvredim ali, da odgovorim slicnim manirom. Kada Vi, i Vama slicni, odete, postoji mogucnost da ce Srbija mnogo manje smrdeti. Kada svi ljiudi Vase provenijencije, napuste ovu „propalu“ drzavu, verujte, smrad ce se rapidno smanjiti. Kada odete tamo gde ste planirali, za svaki slucaj, i ponekad, pomirisite sebe. I, ako osetite onaj, dobro poznati zadah, znajte da, uprkos tome sto ste pobegli od smrada, smrad nije napustio Vas.

  6. Od 3.3 miliona 2 su za av…gde su 1.3? Kod Sapica i sps??? Ma, daj…..

  7. Kako može pobeda u neregularnim uslovima da bude nazvana ubedljivom. Aligatori sa belim kapicama pobili vaterpoliste i slučajno umuvali loptu u go. Pobeda ubedljiva, mada umrljana krvlju protivničkog tima… Koliko to nema veze s mozgom

  8. Statistika koju je napravila vodeća stranka;
    Ukupan broj birača; 6,500,000
    Izašlo na izbore: 3,300,000
    Glasalo za SNS: 2,000,000
    Što znači da za SNS nije glasalo 4,500,000 birača.
    I to je njihova statistika. Gde je tu realnost: namincani birački spiskovi, ucenjeni, plaćeni, isti glasali nekoliko puta, „bugarski voz“…?? postavili ste ovo smece i dirigujete kako vama odgovara

  9. Čitam: „Da, Vučić se učvrstio sa 2/3 poslanika koji će u Skupštinu činiti što god on naloži, tako da ne može odbijati da potpiše-šta-se-potpisati-ne-sme jer nema dovoljno podrške za to“, ali, čitam i „Ne, Vučić nije demokratski izabran i zato mi imamo puno pravo da angažujemo soft-power i borimo se da srpskom narodu konačno donesemo demokratiju, doduše, na značajno manjoj teritoriji“. Na zdravlje, Vašington primenjuje ono već viđeno sa Slobom. Ono što je strašno je okolnost da život srpske manjine izvan Srbije postaje sve teži, zapad žmuri, kao da je protiv Srba i srpskog identiteta sve dozvoljeno. Svaki glas „ne tucite ne proganjajte ne rušite kuće groblja i crkve“ se etiketira kao velikosrpski hegemonizam. Uz to, našoj deci će za odlazak na Frušku Goru ili na Pešter izgleda trebati pasoš, a unucima možda i za odlazak u Vranje, Niš i Zrenjanin.

  10. Pobeda je toliko cista i uverljiva da su lideri Severne Koreje i Belorusije brutalno usplahireni postotcima. Predsednik Madjarske se pridruzuje pozdravima:)

  11. Vidim „drugosrbijanci“ se naoštrili na Ameriku. Neki prete i oružanom silom. Eto to je opozicija Vučiću. Realpolitik opozicioni.

  12. Nije mi jasno sto se ovaj mesa u unutrasnju politiku nase zemlje, sad su svi odjednom strucnjaci da komentarisu o nama.

  13. Gospodine Server, bavite se vi vasom zemljom, a nasu ostavite na miru, nama je ovako sasvim dobro, svoju volju smo pokazali, a vi sada gledajde kako ce Srbija jos da napreduje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.