Šešelj: Albancima na Kosovu dati punu autonomiju, osim vojske i čuvanja granice

Ostavite komentar


  1. Vojislave,prodao si izbore na Kom 96,7 ili 8,ne znam tačno godinu,ali znam posto sam bio u vojsci tada u Prištini,u prvom krugu bio Milutinovic a u drugom Lilic ili obrnuto …Neces ti Vojislave odgovornost-obavezu,ti si izabrao novac!

    1. Bice tako vojvodo! Kad ti tata sloba ustane iz groba pa krenete opet da „branite“ srpstvo!!!

  2. Ratni zlocinci kao sto je Seselj, zive u nekom vremenu devedesetih i nikako da shvate da su te godine proslost.Zasto bi neko menjao nezavisnu drzavu priznatu od strane stotinu zemalja za atonomiju.Uostalom nece mnogo vode proteci Savom i Dunavom kada ce Srbija priznati Kosovo.Srbi su deo Vlade Kosova i zaklinju se na Ustav Kosova,kao poslanici,policajci,sudije….i sve to po direktivi Beograda i Aleksandra Vucica .

  3. Takvi kao Seselj mogu samo u sadasnjoj Srbiji da ucestvuju na izborima i daju intervjue u novinama. Seselj nema sta Albancima da daje, niti ce ga oni za to pitati, ono sto im treba uzeli su sami, doduse, tad je on bio potpredsjednik valde Srbije, kad je Kosovo predato Albancima.

  4. Interesantno, zasto dati albancima autonomiju na Kosovu? Da li to nekome stoji noz pod vratom? Zasto Seselj ne trazi da Albanija bude srpska autonomija? Ovdje ima puno nejasni pitanja, kada se radi o podjeli i dodjeli teritorije srbije. Kosovo je bilo autonomna pokraina srbije ali to se je pokazalo lose, sto je dovelo do ugrozenosti drzave Srbije i bombardovanja, nicim opravdano. to se ne smije ponoviti. Gradjani KiM su gradjani srbije i moraju da postuju ustav srbije. stranci koji zive na prostoru KiM, tj. srbije moraju da postuju ustav srbije a za strance jos postoji poseban zakon za strance, kao i u svim Evropskim drzavama, bez obzira kojeg su nacionalnog porijekla, da li su drzavljani Australije, Kanade, Albanije ili bilo koje druge drzave.

    1. @sablja***Klintonu bilo dosadno pa naredio NATO-u da bombarduje SRJ,onako,bezveze?! Katastrofalno ste neobavešteni! Kada se iz srpskog budžeta deli finansijska pomoć materijalno ugroženimSrbima,građanima Kosova,ogrev,gorivo,agregati,stoka…zašto se to NE daje i materijalno ugroženim Albancima ako su već građani Srbije? Gde je za njih 100 av-EUR? I zbog toga Kosovo ima svoj Ustav i ne zanima ga srpski.

    2. @Sablja—Vi i dalje ne shvatate da građani Kosova nisu građani Srbije.Imaju kosovska dokumenta,teritoriju na koju se taj kosovski Ustav odnosi,svoju Skupštinu,Vladu,ministre,premijera ,predsednika.I sad će oni da poštuju srpski Ustav,a tamo nema ni srpske policije,vojske,carinika,poreznika,sudija,graničara,…?! Paradoks za sve pare i medalju!

  5. Znas sta Chetniche, bolje da ne das nista ti i tvoji slicni. Niste u stanju da date nesto sto nemate. Imamo mi vojsku u granicare, ako ne verujes pali traktor do granice. Imamo nasu DRZAVU KOSOVA.

  6. ratni zlocinac jednom je nudio albance sve preko prokletija a sada im nudi autonomiju. a mi ovom ratnom zlocincu nudimo sobu 2×2 I dozivtno sa sobom da ga ima..jer zlocinac cetnicki terorista za sve treba da odgovara

  7. cetnickom teroristu je mesto u kosovskom zatvoru, kada odlezi dozivotnu robiju za genocid pocinjen u republiku kosovu, onda pricacemo shto cemo I kako cemo

  8. kosovo rak rana srbije i ako je apuntiramo srbija ce nestati
    Pruzila se sansaza podelu treba insistirati na toj ociji. U principu mi smo teritotiju izgubili po priznanju kosova Ali treba uzeti mesta sa vecinsim srbima sve sto se granici sa srbijom ako ima mesta koja se granice a vacina siptari menjati stanovnistvo Zasto ? pa jednostavno za 50 g bice ih pet miliona a srbi izumiru nema ko da pravi decu i odlaze
    ako siptari odluce da ostanu u srbini zamislite gladanje Pa imace vecimu a onda smo ugasili ovo je uproscena verzija pritom dosta nam je ujedinitelja sa raznim nacijama. i verama pa nismo mi najgluplji narod
    S vi rade za sebe aj malo i mi
    izdejstvovati finese i zastitu spomenika i zdravo zurim pre nego pocne pljuvanje debelo tazmislite

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.