Šešelj: Snimak postoji, a ovo je novinarska zavera

Skupština Srbije saopštila da ne postoji snimak na kome se vidi da Šešelj gazi zastavu

Ostavite komentar


  1. Pa dokle ce ovakvi ludaci odlucivati o zivotu obicnog coveka u Srbiji?!Zar se vlast toliko plasi ovog bolesnika pa je sme da ga uhapsi?!

  2. Možemo raspravljati o tome da li nekoga treba pozvati u goste ili ne, medjutim kada dodje mora mu se uputiti elementarno poštovanje i dobrodošlica. Za sve što se Srbija mukotrpno bori na medjunarodnom planu, jednim izolovanim incidentom se poništi. Za svaku osudu!!!

  3. Ti pretiš državi?
    Da sam ja država znaš gde bi ti bio?
    U zatvorskoj ludnici!
    Zašto baš tu?
    Zato što si sa Slobom, Mirom i & pretvorio Srbiju u Lazu lazarevića na otvorenom. Upropastitli ste jednu lepu i uspešnu zemlju ratovima, te ratnom mržnjom.

  4. Seseljevi radikali su se i ranije slicno ponasali, kada su „druge stranke“ bile na vlasti. Ubrzanje mu sada daju „otkaceni“ radikalski SNS, koji to ne bi bio, da Seselj nije otisao da „rasturi mrski“ mu Haski Tribunal,
    gde je na pravdi Boga izgubio 10 god,.mladalackog ratno-
    zlocinackog entuzijazma Problem je sto on „u fioci“ ima Vuciceve ranije kikseve i promasaje -kao i Vucic njegove. Narod je tu (koga oni privatno nazivaju ovcama) da odluci -ko im je vazniji.ucitelj ili ucenik.
    .
    .

  5. Niko ne sme da dira „vojvodu“ Voju. Covek je dobio potvrdu od SAN-a, da je Srbin, jer se jos 90-ti hrabro borio za ostvarenje Memoranduma. Svi Seselji su Hrvati, rodjak prf. na Zgb.-Univerzitetu itd. Medjutim, kada veru promenu, veci su Srbi od Palme, Tome, Velje. Nije sam, puna ih je Srbija.
    Resenje vidim, da SAN-u ponisti „krstenicu“, i da mu Srbija, oduzme gostoprimstvo i vrati ga u BiH. Tamo sa Dodikom moze praviti „veliku RS“, a sa Bakirom da jede krempite i baklave.

  6. Šešelj samo provocira njegova saopštanja mogu da zaista naprave haos u Srbiji, to zaista nije fer, da bilo koja delagaciju prekine posete Hrvatskoj takvi potezi samo dvadeset godina unazad.

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne 7

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, koji je prisustvovao današnjem sastanku poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta Anom Brnabić i rukovodstvima javnih servisa, izjavio je da su iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji Radiotelevizija Srbije (RTS) i Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prate rad vladajuće partije

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.