Šešelj: Neću štedeti svoje protivnike

Ostavite komentar


  1. Dzaba se trudis Vojo.Srbija je krenula napred i sada nema stajanja,vreme je da povratimo dostojansvo i da samo nastavimo uzlaznom putanjom brze,jace,bolje.

  2. Nadmen i bahat po navici ali ta jeftina populistika vise ne prolazi , krajnji domet ponavljanje onih 7 posto a posto nista vise nece osvojiti ni Jeremic i Jankovic drugi krug im je san svima.

  3. Fer je da postedi nas koji ne podrzavamo njega i njegovu politiku.Moji prijatelji i ja cemo podrzati nekog ko ce nama mladima obezbediti bolju buducnost.Svi do sada se nisu pokazali i zato bi trebali da se povuku i daju sansu nama mladima koji cemo siguran sam daleko uspesnije voditi ovu zemlju.Jer ostaje izreka da vuk dlaku menja a ono sto bi bilo veoma pozeljno na zalost ne.

  4. Seselj nije neko ko ce predstavljati ozbiljnu pretnju na izborima, istina je da ce povuci jedan broj glasova ali ne verujem da ce biti veci takmac bilo kome.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.