Šešelj: Žene su na relativno pristojan način izgurane

Ostavite komentar


  1. Vojvoda je poznat kao izuzetno pristojan covek koji tihuje na koridoru Hrtkovci-Glina.

    1. Za razliku od „prepodobne i prepostene“ Natase Kandic, koja prosto zraci dobrotom i ljubavlju. Posebno prema srpskom narodu.

    1. Ima jedna NVO grupa što po Srbiji stalno šeta,što po zemlji nešto zbore ,da su šiptari svoji na svome.To je jedna mala grupa što Srbiju svuda bruka ,da srbi nisu dobri i da su prema svima uvek grubi.Da im krv iz oka viri,da smo stoka bez pastira,da smo bleda slika bez okvira.Zapucaće grebeni i brda ,zasijaće siva munja,otvoriće se i nebo i zemlja ustaće mrtvi iz grobova.Da nam mrtvi počiste mesto gde NVO šeta često i gde god nešto zbore da Kosovo nije moje (Srpsko) !

  2. Toliki bosanski medved od 150 kila sa 2 grama normalnog mozga. Ovo samo može dok su naprednjaci i on uz pomoć službi na vlasti. Posle pada ima da kopa ili će biti vraćen u Zenicu u zatvor a tamo zna za šta je služio krimosima. Kada ovakvi budu u zatvoru, Srbija ima šansu da krene napred.

    1. Hej Miki, Šešelj je genije za tebe i tvoje istomišljenike. Što se obrazovanja i znanja tiče ne možeš ni cipele da mu obrišeš.

  3. Ratnog zlocinca Seselja iz vucjeg dola u Hercegovini je rehabilitovao njegov ucenik A.Vucic. Kada cujemo da radikala Seselja vise nema -znacemo da je doslo do promena u Srbiji. Do tada …neka Bog pomogne Srbiji. Ne i sirovom Seselju koji sa Srbijom ima veze koliko i Dacic sa diplomatijom

  4. Posle unistenja srpskog gradjanskog drustva i same kraljevine Srebrenica je svakako jedan od vecih komunistickih zlocina. Sve pod petokrakom na titovkama.

  5. Nisam siguran da Seselj zna za pristojan nacin.Covek je u ozbiljnim godinama i ocigledno je da mu je demencija pokucala na vrata pa bi bilo fer da gospodin ode u zasluzenu politicku penziju.

  6. dok ima glasaca koji glasaju za Seselja i slicne na vlasti u Srbiji, Srbija ima tmurnu demokratsku perspektivu.! Ali ne trba izgubiti nadu, jer i ti glasaci svakim danom su u manjini.?

  7. Ima jedna NVO grupa što po Srbiji stalno šeta,što po zemlji nešto zbore ,da su šiptari svoji na svome.To je jedna mala grupa što Srbiju svuda bruka ,da srbi nisu dobri i da su prema svima uvek grubi.Da im krv iz oka viri,da smo stoka bez pastira,da smo bleda slika bez okvira.Zapucaće grebeni i brda ,zasijaće siva munja,otvoriće se i nebo i zemlja ustaće mrtvi iz grobova.Da nam mrtvi počiste mesto gde NVO šeta često i gde god nešto zbore da Kosovo nije moje (Srpsko) !

  8. Neverovatno je da gradjani Srbije i dalje dozvoljavaju da im o životima i posle 30 godina odlučuju ovaj Vjekoslav,raznorazne Vrjerice,Jorgovanke,Atlagići,Martinovići,Vučići(prvi u selu preleteli u katolike)…ličani,banijci,ovije naši sa Kosovo.Izgubili svoje,dok smo mi ratovali zbog njih oni zauzeše sva radna mesta u javnim preduzećima,dobiše placeve i kuće(nelegalno izgradjene),ne znaju da sastave prosto-proširenu rečenicu ali imaju univerzetske diplome iz Leposavića,Zubinog potoka i ostalih brdskih predela.Dokle će da nas gaze ovi koji nas uče kulturi i veri?Ne traže republiku Vojvodinu ni Srbi starosedeoci,ni bunjevci,madjari,rumuni već ovije naši iz Like,Korduna,Kosova i Crne Gore.Pregaziše nas,ubiše nas,pretvoriše nas u monetu za raskusuravanje.Otvori te oči,dignite glas,izborite se za sebe,za nas.Preuzmimo Srbiju,naša je!

Ostavite komentar


Politika

Da li Vučić igra na kartu partijskih podela u Nemačkoj: Sagovornici Danasa o različitom tretmanu pojedinih nemačkih političara 10

Da li Vučić igra na kartu partijskih podela u Nemačkoj: Sagovornici Danasa o različitom tretmanu pojedinih nemačkih političara

Za pojedine nemačke političare, poput Markusa Zedera, premijera Bavarske i lidera Hrišćansko-socijalne unije (CSU), Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, ima samo reči hvale. One druge koji dolaze, takođe iz Nemačke, ali iz redova Liberala, Socijaldemokrata i Zelenih naziva "srbomrscima" i ne krije da o njima ne misli ništa lepo. To je stoga, objašnjavaju sagovornici Danasa, što srpski predsednik igra na kartu partijskih podela i u Nemačkoj. On ne podnosi, kako kažu, sve što nije narodnjački ideološki tok.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.