Šešelj: Premijerka do Nove godine da rekonstruiše kabinet, urgentna smena Nebojše Stefanovića

Ostavite komentar


  1. Zar Seselju jos neko moze verovati? Obezbedio za sva vremena skolovanu i neskolovanu porodicu u kojoj ima i policiji poznatih kriminalaca. Sto se tice Stefanovica – on da ima savest i obraz, sam bi se povukao.

      1. Gle ljubišga, ovog ne ljubiš? Pa on ti je tatko ljubišga, kao i tvom navr’vođi. Nemoj tako oštro i naširoko o toj steonoj žabi.

  2. Čudo božje, najzad i od Šešelja nešto pametno i suvislo!
    Naravno, nemam nikakvih iluzija, nije ovo ništa slučajno, niti je Šešelj pod stare dane počeo da brani nekakve principe i pravo. Vrlo dobro znam da je ovo samo kalkulacija i najverovatnije artiljerijska priprema za uklanjanje Stefanovića. Ne menjate kanal, sledi zanimljiv program!

  3. Bravo Voislave, A nepismeni ministar energetike Aleksandar Antić ima istu diplomu kao Neboiša Stefanović, ni on nezna ko su profesori
    Sramota

  4. Mislim da treba smeniti i ispitati diplomu Stefanovićevog velikog prijatelja pečenjara, direktora EPSa, šta tek tamo rade…

  5. Jednostavno receno cela nam drzava u krupciji, a da sa sigurnoscu veci deo toga zna vlast, jednostavno svi u koje se sumnja da pored ostavke i da odgovaraju..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.