Šešelj: SRS jedina stranka u Srbiji koja se nikada nije obrukala i iza koje nema kriminalnih afera

Ostavite komentar


  1. Šešelj: SRS jedina stranka u Srbiji koja se nikada nije obrukala i iza koje nema kriminalnih afera

    Ima ratnih zlocina ali to i nije „nekakva bruka u Srbiji“ !

  2. Sasvim logično!Posle dotičnog koji je sam po sebi,kao pojava i višestruko kompromitovana ličnost bruka,sramota (između ostalog i svih nas), sudski osuđeni ratni (kriminalac) zločinac i nije teško biti takav jer bacio ih je sve u senu i zadao težek zadatak svojim učenicima tom količinom zla i patnji koje je prouzrokovao svojim činjenjem i delanjem!Teško da može neko to da nadmaši…mada ima kandidata i za tako nešto među bivšim i sadašnjim članovima njegove „stranke“ tj. nikad nereci nikad!!!Sačuvaj me Bože i zaklon od takvih! 😉

  3. Hahahahahahahahahaha….pukoh od smeha !!! Pa S.R.S. je „izrodila“ naj veće S.N.S. kriminalce !!! Počev od nepomenika pa na dole !!!

  4. Hahahaha, pa svi tvoji su sada u SNS verovatno prvo prosli obuku kod tebe. Sta cemo sa dobijanjem garsonjerice od 117m2 u vreme kada su ljudi ginuli u vasim ratovima za zastitu Srba? Nisu vise u vase redove

  5. Ma ti meni reci ko je ubio Cvijana i Olivera,i kad ćemo na Srpske granice Karlobag Karlovac,Ogulin,Virovitica,

  6. Можете написати чланак и без слике овог недоношчета и правоснажно осуђеног ратног злочинца, из Босне.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.