Šest kandidata podjednako u igri za premijera

* Prvo ime mandatara, pa inauguracija predsednika, tvrde izvori Danasa
Aleksandar Vučić početkom juna počinje razgovore sa kandidatima za novog premijera Srbije

Ostavite komentar


  1. ma niko nije u igri, sem AV, AV, i AV….

  2. A, Vuk Draskovic? Iskusan, ugledan u svetu, ne zainteresovan za materijalnu korist…,a, u Srbiji, po Vucica bezopasan. (Nema stranacku infrastrukturu. Veci deo Srba ne shvata njegove ideje…)

  3. Vucic ima bezbroj odgovarajucih kandidata medju naprednjacima i simpatizerima, Kaligula je proglasio svog konja za senatora a mali Alek je vrlo duhovit drzavnik koji zeli da mu preotme mesto u istoriji…

  4. 6 SNS kandidata u prvom krugu trče oko stola I bore se za 4 stolice na kojima se igra Ne ljuti se, čoveče I to je otprilike procedura. The Exposé prepišu od prošle godine I od njega naprave Doktorat, posle toga vanredni parl. izbori I opet Ne ljuti se, čoveče… I kako posle da ih odvojimo od te zarazne društvene igre?

  5. AV režira, glumi i montira. Rijaliti Aleksandra Vučića svi mi plaćamo našim nekvalitetnim životima.

  6. Čoveče, ne slušaj, ne misli, ne govori sve dok traje congradin cenzura. Autocenzuriši se!

  7. Ovo je kršenje ustava. Predsednik zove na konsultuje predstavnike poslaničkih grupa i daje mandat onome ko može da skupi poslaničku većinu. Kim Džong Aca misli da je mandat njegova svojina i da ga ostavlja u nasleđe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.