Šest žena kandidata za 27 godina

Među 11 kandidata na današnjim izborima nijedna žena

Ostavite komentar

  1. Sramota, to je dokaz da smo zaostala i jadna sredina u kojoj vlada muski sovinizam, zaista nam nedostaje u visokim drzavnim funkcijama nekoliko normalnih, obrazovanih , razumnih zena. Ali kako kad nasi sveznajuci i svemoguci macho politicari u pokusaju ubise se od medjusobne mrznje i ponozavanja, gde tu ima za mesta za kvalitetnu, vrednu i razumnu zenu?

  2. Da li gospodja Mila Aleckovic skuplja ljude za izbornu kampanju za predsednika Srbije, i opet se koristi dete u licne svrhe. Gde li ce nam vise dusa, aman. Dokle ce neduzna deca da se zloupotrebljavaju za licne interese? Gospodja Mila dosta prica o Univerzumu, upravo je jedini Univerzum koji ima svoj zadatak za sve nas i samo on pobedjuje. Pitam se samo kako ce da zavrse svi ti ljudi koji nevinu dusu zloupotrebljavaju. Zelim toj maloj puno srece u zivotu, nije lako kada je roditelj bolestan a ono odvojeno od brace i sestara i prepustena nepoznatim ljudima od interesa.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

3. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.