Sigurno ima boljih rešenja od Marka Đurića

Sagovornici Danasa o mogućnosti da direktor Kancelarije za KiM bude imenovan za ambasadora Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama

Ostavite komentar


  1. Naravno da ima boljih resenja od Djurica kao sto ima i boljih resenja od S. Congradin na mestu glavne ‘kolumnistkinje“. Kao sto bi eventualno imenovanje Djurica nastavilo srozavanje Srbije, tako i botovski tekstovi koje pise S. Congradin doprinose strmoglavom srozavanju Danas-a.

    1. Tekstovi S Congradin I njenih kolega su izdigli Iz blata u kome se nalaze skoro sve novine u Srbiji.Vecina koja cita Danas cita ga upravo zbog njenih tekstova.

  2. 1) Djuric nije diplomata, niti je ikada bio diplomata,
    2) ne radi, niti je ikada radio u MSP, niti u nekoj nasoj ambasadi, niti ima ikakva iskustva u diplomatiji i spoljnoj politici,
    3) nikad nije polagao nijedan diplomatski ili konzularni ispit, niti strane jezike.
    4) studirao je pravni fakultet 8 (osam) godina, ali nije jasno gde je tacno diplomirao, ako jeste. Poceo u Beogradu, ali tu nije na spisku diplomiranih, treba ispitati detalje
    5) i ako bude predlozen za ambasadora mora da dobije agreman SAD i da prodje pripreme u MSP. Nikako ne moze da zavrsi pre 2021.
    6) pripreme u MSP obuhvataju i: ministra Dacica, zamenika ministra Ivicu Tonceva, generalnog sekretara Veljka Odalovica, politickog direktora Zorana Vujica (koji, inace: spanski i cileanski drzavljanin, ima diplomu poljoprivrede, funkcioner DS, saradnik Jeremica, Tadica i trgovca Tesanovica itd)…..
    Sve navedeno su obicne cinjenice, proverite svaku i pitajte ih, a zakljucke neka izvodi svako za sebe

  3. Boljih resenja od Marka Djurica kao ministra inostranih poslova sigurno ima,ali da bolje resenje za poltronstvo,za tapsanje Vucicu,za laganje i protivljenje medjunarodnoj zajednici,sigurno u celoj Srbiji nema.Djuric je metafora dupe uvlacenja.

  4. Marko Đurić nema nikakve ni moralne ni intelektualne kvalitete. Ume da se ceri, kezi i ulaguje. Teško da bi prošao i na konkurku za zamenika sekretara mesne zajednice recimo u Kruvoj Feji. Takve su pre rata zatvarali u podrum, kad dolaze gosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.