Siniša Kovačević: Protesti moraju da se oroče do 9. maja

Drugi protest građana Kostolca

Ostavite komentar


  1. Nikakvog orocenja ne sme biti. Treba Vucica peci na tihoj vatri. Sustina svega je da protesti moraju ostati jer je ova godina kljucna sto se tice KIM. Vucici je sateran uz zid. Ono sto je obecao zapadnim mentorima a to je nezavisno Kosovo mora da ispuni ove godine inace gubi podrsku sa Zapada, niko ga vise nece uzimati za ozbiljno ako prekrsi datu rec. Sa druge strane je narod koji trazi njegovu ostvaku. On je izmedju cekica i nakovanja. Nema njemu lakog sna. On je gotov na ovaj ili onaj nacin. Da je pametan, kao sto nije, podneo bi ostavku vec ovako ga ceka sudbina Slobe ili Causeska.

    1. Koji bre narod? Pa sa vse Sinisom Kovacevocem ima vas 200. A ti kazes narod. E pa narod vas nece lezilebovici i neradnici. Idite kod Djilasa.

  2. Priroda čoveka se menja vrlo teško,
    pogotovo kada je ona pod opsesijom privlačnih obmana
    o gospodarenju nad drugim ljudima.
    A. Tišma

  3. 9.mart…pada 6.oktobra…7024.godine…?! A posle,ceracemo se jos….

  4. BOJITE SE VI I POSTENIH IZBORA TO JE VAS NAJVECI PROBLEM. TRAZILI BI VI ODMA IZBORE DA STE SIGURNI AL PROBLEM JE STO STE JAKO TANKI SA POSTOTKOM GLASOVA.

    1. ŠTA LI TI PRIČAŠ, ČIME LI SE TI HRANIŠ (SEM SENDVIČA, NARAVNO)? Ovde ne može slobodno da se diše, sve je autokratija, diktatura, partijsko-diktatorska vlast, a ti pričaš da se neko boji SLOBODNIH IZBORA?Vas 25% je izglasalo ovu vlast!! Zbog vas takvih je više od pola miliona mladih OTIŠLA IZ DRŽAVE!!! Ne bude li se nešto uradilo, za nekoliko godina NEĆE BITI SRBIJE NI SRBA!!! P.S. Ili vam je tozadati cilj?!?!

  5. Ovo je i pravo pitanje , ova situacija u državi ne datira od ove vlasti, još od Miloševića nastaju problemi koje niko ne pokušava da reši, nešto pokušavaju SNS i koalicija na vlasti , ali ro ne može odjednom, mora polako i sistemski, koliko smo propadali , toliko moramo i vremenski da se oporavljamo!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.