Siniša Mali kaže da Vučić ne zna za strah: Nove poruke podrške naprednjaka predsedniku Srbije 1foto Miloš Tešić/ATAImages

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) i ministar finansija Siniša Mali ocenio je danas da su motivi opozicije u masovnim protestima protiv nasilja „lažni“, a njihovo ponašanje „licemerno“ i uputio punu podršku Aleksandru Vučiću, ocenivši da on „ne zna za strah“.

Poruka Siniše Malog objavljena je na zvaničnoj stranici SNS i Tviter nalogu te stranke.

„Kada oni koji se navodno bore protiv nasilja, upućuju najjezivije poruke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, onda vam je jasno da su njihovi motivi lažni, a ponašanje licemerno“, naveo je Mali.

On je naglasio da još jednom upućuje „punu podršku Aleksandru Vučiću, koji svakodnevno trpi najstrašnije uvrede i pretnje od onih koji se navodno bore za bolju Srbiju“.

 

„Poručujem im – za bolju Srbiju se borite radom i rezultatima, novim radnim mestima, jačom ekonomijom. To stvara bolju zemlju i to je ono za šta se bori Aleksandar Vučić. To je čovek koji ne zna za strah i koji će se boriti do kraja, a u tome ima moju bezrezervnu podršku“, poručio je Mali.

Osim Malog, tu je i Irena Vujović,  član Predsedništva, koja daje bezrezervnu podršku Vučiću, „koji je zbog svoje istrajnosti u borbi za stabilnu i uspešnu Srbiju, konstantna meta napada“.

„Bolje je da idemo u opoziciju, a spremni da poginemo za slobodnu Srbiju, nego da vlada ološ iz opozicije sa ološem iz vlasti“.

Uz podršku bivšem predsedniku tu su i komentari na račun opozicije, visokih funkcionera SNS koji su proteklih dana gostovali na medijima koji podržavaju vlast.

Tako predsednik Skupštine Vladimir Orlić kaže da „su opoziciji mnoge stvari, poput lutke predsednika Vučića na vešalima i narodnih patrola koje su vršile nasilje na ulicama Beograda, ubačeni elementi.

„Mahali su vešalima i ranijih godina na Terazijama, kada su želeli da budu obešeni predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić. I oni su i tada, kao i sada govorili da su to ubačeni elementi. Pominju se i narodne patrole, pa su im i one takođe ubačeni elementi. Sve su im ubačeni elementi. I prave se kao da su pali sa Marsa, a nisu“, naglašava Orlić.

On ističe da „opozicija neće dijalog, a predsednik Srbije ih je nebrojano puta pozvao da razgovaraju.

„Tu vidite kakve su kukavice u pitanju. Na svaki pokušaj dijaloga opozicija baca drvlje i kamenje. Oni samo lažu. A na prozapadnim medijima dovode osvedočene nasilnike, poput glumca Dragana Bjelogrlića, voditelja Ivana Ivanovića, itd.“, kazao je Orlić, a preneo sajt SNS..

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari