Škoro odgovorio Vučiću: Bolje biti pevač nego dostavljač kod ratnog zločinca

Ostavite komentar


  1. To što sebe zove AV godinama je precednik!
    Srbima i ostalima u srbiju!
    To je nečija sramota…..

  2. Svestan je bosanac Vucic da u Srbiji nema psihijatra i psihologa koji ce smeti da mu postavi dijagnozu pa ih trazi u Hrvatskoj.

  3. Kada bi i nasa opozicija podsetila ovaj jadni narod sta je Vucic sam govorio i radio, a ne oni da prepricavaju, ljudi prosecne inteligencije bi mogli da uvide da Vucic ne ume da bude iskren i da ima nagon da prica neistine. Medjutim, upravo to je dokaz da opozicija nije daleko od Vucicevih skuta.

  4. Aca nam , kao i do sada, skuplja providno jeftine politicke poene , kod sns ovaca iako gospodin Skoro moze postati, legalno izabran , predsednik susedne , prijateljske zemlje , clanice Nato pakta sa kojom Republika Srbija ima odlicne bilateralne odnose
    Demagogija , populizam i lupetanja “ loze“ neobavesteni deo gradjana ili onog ogromnog dela ( oko 80 % ) koji se informise preko telervizija Rts -a Pinka i drugih ( skoro svih ) pro rezimskih medija

  5. Samo nema potrebe da hrvatska prica o pravdi i ratnim zločinima jer Oluja sve govori o njima

  6. Dr. sc. Miroslav Škoro, dipl. oec., ing. građ. rođen je u Osijeku 1962. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Osijeku. Diplomirao je na Višoj građevinskoj školi Sveučilišta u Osijeku (ing. građ.). Dvije godine studirao je na Community College of Allegheny County, SAD, te tečno govori i piše na engleskom. Bio je polaznik prvog naraštaja Diplomatske akademije MVP-a RH, te je 1995.-1997. obnašao dužnost generalnog konzula RH u Pečuhu. Vodio je više vlastitih trgovačkih društava, a 2001.- 2006. bio je glavni direktor Croatia Recordsa. Diplomirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku gdje je 2017. obranio doktorsku disertaciju i postao dr. sc. Stručni suradnik je na kolegiju Uvod u ekonomiju na diplomskom studiju ekonomije na Sveučilištu Sjever u Varaždinu.Od 2015. ozbiljnije se bavi vinogradarstvom i vinarstvom, te je 2016. dobio i prvu vinarsku nagradu na Festivalu graševine u Kutjevu za graševinu. Od 1989. oženjen je s američkom pravnicom, s kojom ima dvoje djece. Bio je za saborski zastupnik 2008. Nakon par mjeseci vratio je mandat (rijetkost u Republici Hrvatskoj i šire) te se ispisao iz HDZ-a zbog neslaganja sa politikom koju je provodio tada nedodirljivi premijer Ivo Sanader. To je tada javno rekao i objavio, doduše tiho i nenametljivo, kakav je inače. Bavi se i muzikom. Sam je, gostujući na televiziji prije par godina, rekao da mu supruga i djeca savjetuju da ne pjeva jer da ne zna pjevati. To mogu samo veliki i jednostavni ljudi.

  7. Bravo za uglednog umetnika g.Skora.
    Poznanici Srbi iz RH kazu da nije ortodoksni nacionalista kako mu pripisuju.

Ostavite komentar


Politika

Kancelarijza KiM: Iživljavali se nad mladićima, upotrebili suzavac; Kosovska policija trvdi da su ih samo kaznili a suzavac se slučajno aktivirao 10

Kancelarijza KiM: Iživljavali se nad mladićima, upotrebili suzavac; Kosovska policija trvdi da su ih samo kaznili a suzavac se slučajno aktivirao

„Specijalna policija se iživljavala nad srpskom omladinom u Leposaviću, potezala oružje, upotrebila suzavac“ – oglasila se večeras Kancelarija za KiM. Kosovska policija, sa druge strane, iznosi oprečne navode – jedinica za brzo reagovanje je posle ponoći izrekla kazne dvojici mladića zbog remećenja javnog reda, nismo upotrebili prekomernu silu, suzavac se sam aktivirao zbog tehničke neispravnosti – tvrde.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.