Skot o dijalogu Beograda i Prištine: Poniženje partnera u pregovorima ne pomaže

Ostavite komentar


  1. Razumeš ti dobro ko koga ponižava nego eto, ide plata..
    A nije poniženje kad bombarduješ neku nejaku zemlju a to bude dovoljno nego dodaš osiromašeni uranijum u bombe. A to je prvo genocid!

  2. Srbija nije uvela kontra-mere na albanske takse i to je sve sta se moze dobiti u zamenu za ukidanje albanskih taksi. Ako je“ponizavanje“ to sto Srbija lobira protiv priznanja, za povlacenje priznanja i protiv clanstva u medjunarodnim organizacijama tj. protiv toga da ta ilegalna tvorevina na Kosovu dobije medjunarodni legimitet, sta je onda albansko+sponzori lobiranje za dobijanje novih priznanja i za clanstvo u medjunarodnim organizacijama? To nije ponizavanje Srbije ali i medjunarodnog prava, R1244, odluka Badinterove komisije, zavrsnog akta iz Helsinkija itd? Ako Skot i njegovi hoce da Srbija lobira protiv novih priznanja onda ovi njegovi kao i Albanci treba da prestanu da lobiraju za nova priznanja. Vrlo jednostavno. Inace, dirljivo je kako je Skot zabrinut za osecanja Albanaca, mozda tu i lezi tajna nepopularnosti kako njega tako i njegove drzave medju Srbima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.