Usvojen budžet za 2019.

Ostavite komentar


  1. Nedostaje izvestaj sa izjavama narodnih poslanika koji su citave noci govorili u holu narodne Skupstine. Citaoce Danasa to izuzetno interesuje. Hvala na razumevanju.

  2. Budžet je vrlo racionalan i vrlo dobro isplaniran. Posebno pozicija za ekologiju i poljoprivredu. Svaka čast

    1. Koleginice radica, dobili ste nedeljnu nagradu kao najbolji finansijski komentar nase Prve bot brigade. Centrala nas je zvala da spremimo specijalnu ponudu. Svratite do stranacke menze da vas ugostimo sa toplim sendvicima sa sunkom iz Banata. Zasluzili ste.

  3. Bolje je u Skupstini da ne bude opozicija,zato sto narusuju mir u Skupstini.Svojim primitivnim ponasanjem,prave skandale.

  4. Poslanici koji odgovorno rade svoj posao su velikom vecinom danas izglasali su budzet Srbije za 2019.godinu, dok ovi iz opozicije kao i mnogo puta pre toga nius bili u sali, prilikom glasanja. Sutra ce im neko drugi biti kriv zbog toga.

  5. RADNICI preduzeća „Milan Blagojević – Namenska“ iz Lučana kod Čačka krajem godine dobiće po 60.000 dinara, dok će odmah po završnom računu fabrike njima biti isplaćena još jedna plata. Tako će zaposleni ove vojne kompanije dobiti i 13. i 14. platu, i to na osnovu dobiti u tekućoj godini.Pa ovo je podlo,da podlije ne može biti,sve zarad izbora u Lučanima!!!!!!!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.