Skupština Kosova izglasala nepoverenje Vladi Kurtija

Ostavite komentar


    1. …i zamisli po ovom kijametu, radi Skupstina u Pristini…!! U prestonici se svi razbezali , uz privremeni hit himnu- ostani kod kuce , obuci papuce…??

    2. Velika većina gradjana Srbije nikada neće shvatiti ovakve albanske ujdurme. Ništa oni ne rade napamet, slučajno, ili iz nekog hira. Ovo je vešto osmišljena intriga, kojom se, kao, nešto menja, ustvari, sa ciljem da se ništa ne promeni. Kada ovaj narod shvati sa čime ima posla, mnogi problemi će se rešiti sami od sebe. Polazimo od sebe i od načina ponašanja naših politikanata. A, nije tako. I poslednji aalbanski ovčari ili klošari, imaju više nacionalne i državotvorne svesti od najvećeg broja ove naše „elite“ koja, i u najvećoj nacionalnoj tragrediji, ili nesreći, gleda da „ućari“ i za sebe izvuče neku sitnu korist. Mi bismo zapalili i sopstvenu kuću sa nadom da će u njoj izgoreti oni koje mi mrzimo. Kod njih je to malo drugačije.

  1. Dobro da ga nisu likvidirali ovi iz ratnog krila. Na Balkanu samo mržnja cveta i svakog ko to ne zagovara čeka politička propast.

  2. Pala je prva demokratska Vlada na Kosovo, koja je ulivala nada da ce se boriti zestoka sa korupcijom, nepotiymom i bez zakonjem na Kosovo. Smenili su ljudi koji koji se puno radili sa svoje vladavine protiv zakona, ne sto su krali i zloupotrebili sve drzavno, nego su krali i obicne gradjane. Veliki doprinos ovome su dali neujednaceni stavovi medjunarodne zajednice, a pre svega amerikamci sa svojim izaslanikom Grenelom, koji po svaku cenu trazi zrtve demokratije za svoj licni uspeh. Zato, demokratske snage na Kosovo treba da se ujedine u svim strukturama, da u predstojecim izborima biraju za svoje pretstavnike prave ljude, a ne ulizice koji za svoje licne interese zrtvuju demokratiju i drzavu.

Ostavite komentar


Politika

Vučević u dužini ekspozea nadmašio Brnabić, ali ne i Vučića 10

Vučević u dužini ekspozea nadmašio Brnabić, ali ne i Vučića

Iako je ekspoze nove vlade mandatar Miloš Vučević čitao čak puna tri sata, nije nadmašio uzora i bliskog saradnika, Aleksandar Vučića, koji je za svoju drugu vladu 2016. napisao čak 450 strana teksta, a iznošenje skraćene verzije od 260 strana trajalo je oko šest sati rekordno u odnosu na predstavljanje programa svih vlada od demokratskih promena naovamo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.