Skupština Kosova pripremila nacrt rezolucije o srpskim zločinima

Ostavite komentar


  1. Olako proglasavanje „Genocida“ nad pripadnicima bosnjacke vojske u Srebrenici dalo je za pravo i na separatizmu i terorizmu zasnovanoj drzavi koji su uz pomoc NATO pobili preko 2.000 Srba i isto toliko kidnapovali i na zivo vadili organe i k’o vampiri iscedili I poslednju kap krvi srpskih mladica i na kraju proterali preko 250.000 Srba i Roma.
    Sto ne ispostavi racun NATO koja je bombardovala KiM i to osiromasenim uranijomom pa je smrtnost od kancera visestruko povecana kao i radjanje dece sa deformitetima.
    Ta rezolucija moze biti samo prazno slovo na papiru kao proglasenje Prizrena za prestonicu R Kosova.
    Inace, pred medjunarodnim Sudu u Hagu ta inicijativa ne moze proci jer se celokupnim srpskom vojnom i civilnom rukovostvu vec sudjeno i presudjeno u Hagu.
    Zato se formirao Specijalni Sud u Hagu za Zlocine OVK (UQK) u periodu od 1999/2001.god. Samim tim i svo albansko rukovodstvo na celu sa Tacijem i Haradinijem kao i Mustafom se moze suditi jer ono za sto su se sudili u Hagu nije obuhvatilo zlocine pocinjene posle napustanja srpske vojske I policije.

    1. Te laži možeš da pričaš nekom drugom,o 250 hiljada proteranih(toliko nije ni bilo Srba na Kosovu,o osiromašenom uranijumu,o ubijenim Srbima(a gde su 7 hiljada ubijenih albanskih civila,i 800 hiljada proteranih?

  2. Na dobrom je putu parlament Kosova sa nacrtom rezolucij. To su trebali odavno da urade, jer se ne bi desilo da isti i ista ideologija (radikali i SPS)
    i dalje vladaju Srbijom. Srbija je postala steciste ratnih zlocinaca i
    kriminalaca razne fele.

  3. ima li ova drzava predsednika .ima li vladu.moze li neko da reaguje ili ce mo da cutimo.ako je ovo rukovodstvo nesposobno nekav ide,zuti da znaju da nisu ti koji bi preuzeli drzavu.srbiju treba da vode patriotske snage

    1. A je li? A koje su to „patriotske snage“ koje bi trebale da vladaju Srbijom? Mozda one koje ljube skute Putina i Rusije? Koji bi prodali vlastitu majku za saku bjednih rublji? Koja hipokrizija!

      1. Na izbore Karlito, kandiduj tu tvoju politiku i mozda doguraš do 7 glasova

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.