Skupština razmatra izmene Zakona o ministarstvima

*Nova vlada imaće dva nova resora - ekologiju i evropske integracije * Sve zaposlene iz kancelarije za evropske integracije, kabineta ministra bez portfelja i pregovaračkog tima preuzeće novo ministarstvo

Ostavite komentar


  1. "Nova vlada imaće 18 resora, dva više nego prethodna. U predloženom zakonu ne stoji da li će nova vlada imati jedno ili dva ministarstva bez portfelja, koliko kancelarija će imati, niti koliko će imati potpredsednika."
    Ne zna se, dok se ne namire svi partijski aparatcici i poslusnici.
    Ima se, moze se. Ma treba jos sto ministarstava i dvesta kancelarija i pedeset potpredsednika. Placaj glupi narode, to si glasao.
    Samo napreDNO!

  2. U novo Ministarstvo ekologije obavezno prebaciti i Sektor za TURIZAM iz Ministarstva trgovine i telekomunikacija !

  3. Bolje je za nas i naš status u svetu da se izbegne njeno postavljenje i američki pritisak kojim žele da nam stave na premijersko mesto svog čoveka. Nismo i ne smemo biti protektorat ničiji u protivnom nećemo znati ni ko smo ni šta smo.

  4. Ma koja skupstina, ono je svinjac u kome je Maja glavna. Ostavka Majo! Zaboravila si na OSTAVKU!!!

  5. Pa zar je Joksimoviceva lose radila u dosadasnjoj Vladi? Zasto novi ministri i privilegije a isti posao? Ili ako nije, zasto onda da postane ministarka? Polako se napusta stednja i pocinje veselje sa pevanje i pucanje od samozadovoljstva!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.