Skupština slobodne Srbije: Godišnjica profesionalne i stručne neodgovrnosti u Srbiji

Ostavite komentar


  1. A kad je bilo glasanje za tu „skupštinu slobodne srbije“ i gde se ona nalazi i sastaje i koliko imaju narodnih poslanika izglasanih na izborima u „slobodnoj srbiji“

  2. “Skupština slobodne Srbije“, “Vlada u senci“, “Vlada u hladovini“, “Vlada na moru“, “Vlada za izbore“… To smo se već nagledali, dajte nešto novo. Šta bi vi uradili za još bolji život svih gradjana, a ne samo vaš. Koje fabrike bi vi, opet, uništili? Da li bi napravili neki dom zdravlja? Bolnice? Da li bi bar zamenili zavese po zdravstvenim ustanovama, jer da gradite, to smo videli da ne umete. Možda neki auto-put, ali ne kao onaj kod Uba, iz njive u njivu, radi pranja para… Neki mostić, kao na primer onaj na Adi, most sa provizijom, a da nas uvedete u EU, kao što ste obećali za 2004, 2006, 2012. Možda modernizujete vojsku, kao što ste to uradili od 2000-2012, pa je svedete na vojni orkestar? Neka, ne bih da rizikujem.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.