Skupština usvojila odluku o uvođenju vanrednog stanja i donete uredbe

Ostavite komentar


  1. Kako mogu prvo da vas kazne pa donesu uredbu da je to prekršaj posle dva meseca.

    1. Ne mogu, jer se zakon ne može primenjivati retroaktivno.To znači ,protivustavne odluke ne važe!

  2. „Demokratski“, nema šta. A misle – ako su se maskirali da nećemo znati ko je ko kad budu hapšeni.

  3. Nista ne razumem… pa sta je to onda uvedeno ako ne vanredno stanje… i cemu sada Skupstina uvodi vanredno stanje posle citavih 5-6 nedelja pravno ustavne pa i fizicke torture!??!?!

    AAAAA Pa daaaa… doneseno vanredno stanje pre 5-6 nedelja NIJE USTAVNO… zato moraju da nateraju skupstinu sada da uvede vanredno stanje… pa ce onda da ga ukida… kapiram sad kapiram… pa dooobro… sedi narode, sedi stado moje i gledaj kako gori od turaka okupiraju Srbiju, kako ti nabacuju jaram na vrat – pa cete videti sledeci put kada ce ih skinuti…

    1. Jeste, ali protivustavno što su i potvrdili juče na skupštini. Izgleda da „najbolji“ student prava ne zna da čita i tumači ustav. Svo ovo vreme su nas protivustavno maltretrirali.

  4. Lepo,a koliko sutra,skupite se zbrda z dola ,pa to isto ukinite.Valja nama izbore smandrljati,zapravo odrediti procente Vladaocu,pa da natenane krenemo u borbu sa virusom,bez nezaobilaznog mucanja Kisićke pri svakodnevnom obraćanju .

  5. Ako je ovo skupstina ja sam carica,ovo je bruka za jednu zemlju koja ocekuje da je neko postuje,pa ko da je postuje kada predsednica vlade kaze poslaniku da ide da se leci ,ej predsednice ti si predstavik svih nas a ne samo jedne partije,s r a m o t a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.