Slabost opozicije velika, ali ne i nepremostiva

Analitičari za Danas ocenjuju da li je opozicija spremna za mogućnost prevremenih gradskih izbora

Ostavite komentar


  1. Dejan Vučić Stanković politički analitičar iz prve garniture SNS. Služi da dezinformiše javnost i da daje lažne podatke.

  2. Gradjanska opozicija protiv Ne gradjanske. Svasta, kakav naslov – takava opozicija.

  3. Sve stranke su opozicija, dok ne podignu svoja političku kompatibilnost sa drugima tj. moć prevazilaženja sujeta i ličnih interesa njihovih lidera. Kada se udruže, one moraju da sa nekom od stranka iz vlasti da naprave dil i tada postaju većina dobijaju vlast.

  4. Opozicija se nije ni sastavila, a vec se raspala. Nemaju ideju oko koje ce se okupiti. U pitanju je samo interes.

  5. TO su sve ostaci onih ljudi koji su vladali i Srbiju unesrećili i to je njihov problem.

  6. Opozicija da uradi kao SNS, kada je "ukrao" evropsku orijentaciju od DS.Obećajte posao u državnoj službi nezaposlenima tako što ćete otpustiti 40% SNS ovaca i zaposliti 20% svojih pristalica da bi sprovodili vašu politiku.Čista dobit za državu je 20%.Vučić ne može ništa da uradi osim tvrdnje da ste isti ili gori od njega.Da le će uspeti? Hoće, nezaposleni su agresivniji od zaposlenih koji primaju male plate i ubijeni su u posjam.
    Obećajte penzionerima, milionskom glasačkom telu-malo li je, vraćanje penzija,skoro povećanje penzija i menje razlike u pezijama.Sredstva za to leže u odustajanju od kupovine aviona, kamiona i brodova za ratove koje nemožemo voditi, prestanak državnih dotacija za javna preduzeća-gubitaše i sl.SNS obećava za seoske zadruge 10.000 evra, vi obećajte duplo…Ustvari na delu je borba za socijalnu umesto liberalno kapitalističku državu.Toliko za početak.

  7. Ako Dejan Vuk Stankovic kaze da treba da se ide u jednu kolonu, onda to nikako ne treba da urade. Ne znam zasto ga nazivate "analiticarem" kada je covek prakticno clan SNS-a.

  8. Politika i diplomatija, nije pista za manekene, na kojoj će se prošetati skupocena odela, već rad, rad… i konkretni programi.

  9. Narodna poslovica kaže " što je babi milo, to joj se i snilo", ali svi snovi se ne ostvaruju, pa tako i urušenje SNS-a.

  10. Sada vam je kriv i Dejan Vuk Stanković, Ako ste, iole, objektivni i bez njega možete da sagledate u kakvom je stanju, za sada, naša opozicija.

  11. Jos jedan podvig danasa, sef cesida radi u vladi a Vuk je okoreli pristalica SNS, izgleda je za zdravlje opozicije bolje da vi ne pisete o njima.

  12. Treba silno da se obedine ama svi evropske partije i pokrete i ponude silna programa samo tako imaju Sanse da pobede ovu vlast ako je toliko losa nikako drugacije pa ce da imaju kohabitacoja sa vucic ako pobe i to mislim i na beograckim i republickie izbore inace nista ne prave ova vlast ke vlada jos dugo zato nek se dobru pamet ako je toloko lose a ako ne neka ne kukaju da je loso i mora da se nastave eu integracije zasto ova vlast otvara poglavja do kade ce da stigne ke vidimo i moraju da ponude resenje za kosovo.pozz

  13. ПРАВО РЕШЕЊЕ ЗА СРБИЈУ
    У Републици Србији би требало, помоћу референдума, увести систем демократске меритократије, у којем све пунолетне особе са правом гласа могу да бирају органе власти, с тим да у органе власти могу бити изабрани само они који поседују довољно стручности и који опстају на власти, ако остварују главни друштвени циљ – пристојан живот народа.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.