Smena vlasti u revoluciji

Ostavite komentar


  1. Ovaj još živ, ili se povampirio? Mićune, kupi stari lebac, i pravac Kališ, hrani golubove, i uživaj… samo pazi da se ne izgubiš negde.

  2. Revoluciju 9.marta je upropastio upravo Mićunović koji je uplišanio.
    Tada je Srbija jasno videla u kakvu katastrofu nas vodi Milošević, ali on nije.

  3. Komunjare demokratske, samo im revolucije u glavi. Nisu pevali tu pesmu dok su bili na vlasti. Samo izbori bando titoisticka.

  4. Narod su uspeli jednom da prevare, vise nema sanse. Godinama je primao platu, Micun, kao poslanik, a, u, Skupstini se pojavio samo nekoliko puta. Ovaj covek je ofucani politicar. Djindjic, Kostunica i jos neki, brisali su patos s njim. A, on se bunio nije, samo da bi zadrzao privilegije.

  5. Ponavljam, jer cenzurišete ocene rada vaših novinara, retko pretenciozan tekst!!!

  6. Ako vam je dobro, onda ništa! Gospodo iz Danasa. Ima li kraja ovim Lečićima, Mićunovićima, M. Jovanovićima…? Zar zaista ne umete da razaberete ko je „Opozicija“ a ko Opozicija? (Pojašnjenje: Opozicija koja je izašla na izbore nije Opozicija). Ko je predsednik DS-a, a ko glumac? (Pročitajte Informer ili Kurir i biće vam jasno). Mislite li da nam je Opozicija najveći problem? Veći od čoveka koji je pojeo državu i koji je vlasnik „istine“ preko svih televizija sa nacionalnom frekvencijom i svih tabloida, a laže čim progovori. Afere se smenjuju iz dana u dan, vlasnici pečenjara i kupljenih diploma su nam ministri i direktori… ali ne, Opozicija je najveći problem!!!

    1. Ne revolucija, nego Vladika Grigorije može izvesti ovu zemlju na pravi put.

      1. Je l’ to onaj Donov pop Georgije što je čekao da Patrijarh Pavle što pre premine, pa da on bude Patrijarh?

  7. Gospodin Mićunović je duša demokratske stranke. A za izbornu pobedu treba podržati vladiku Grigorija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.