SMS: Opasna Vučićeva izjava o razgraničenju

Ostavite komentar


  1. Ma on samo blebece I laze. Kada je izasao da kaze svoj plan o razgranicenju. Kako smo mi, narodza njega dzukele I fasisti, isto ta ja mislim za njega. Sikter bre.

    1. Ljudi mnogo ne znaju, a misle da znaju. Lako je osudjivati kao posmatrac sa strane.

  2. Zašto svi mediji čine da je samo naš predsednik svojim izjavama kriv za sve.Ko je to ko tera medije zemlje za koju rade vode negativnu kampanju protiv svog lidera.Žalosno i jadno.

    1. AV je u bunilu od kako se pita za nesto u Srbiji. Ali u tom stanju otima i pljacka drzavni budzet. Mozda namerno izigrava ludaka da bi skrenuo paznju sa enormne pljacke na budalastine?!

    2. @Tresimesi1***“Moja politika u vezi Kosova je doživela neuspeh“,“Moja ideja o razgraničenju je propala“…Šta je tu pozitivno da bi pozitivno mediji objavili? Nije lider(führer)kriv zbog svojih izjava već zbog činjenja! Sve će to „Doušnik“ i „Rose TV“ da spinuju i patetiku Aleka-The Little Canis Lupusa prebace na temu Đilasa,Đinđića,Tita…

  3. …zna da će ostati upamćen samo po jednom:-Za njegove diktature Kosovo je pripalo Albancima!-, Skupi krediti ,-10% penzionerima,subvencije su „sitnica“ i tuđe pare!

    1. Tačno tako. Dobro je rekao da oni koji su bili protiv razgraničenja su ustvari za nepromenjljivih granice R. Kosovo. To je i Zvizdić rekao a i Đilas kada je u programu svoje partije zacrtao pomirenje Srbije i Republike Kosovo, dva naroda Srpskog i Albanskog i pomirenje u vidu deklaracije dva parlamenta i dve vlade.

  4. Malo me nesto strah…malo nesto kao da smo taoci Hanibala Lektora….malo mi se nesto povraca….Sad mu narod kriv, sad bi da mi preti kako ce da mi bude kad me ne bude za tih njegovih dvadeset trideset godina….ovo je krajnje ponizenje, koje, naravno neće da otovri oči onima koji blenu u pink, hepi, urialitije i koji veruju u bezočne, očigledne nebuloze…to vise nisu ni lazi, ja ne znam kako bih nazvao stil ophodjenja AV sa medijima….neka bolest se krije iza onakvih nastupa….

  5. Sad si se Vučiću setio razgraničenja kada si Briselskim sporazumom dao Kosovu sve atribute-status albanske države, pred svršen čin. U stvari, nisi se setio nego hoćeš svesno da nametneš razgraničenje (nedefinisano) koje nije ništa drugo nego demarkacija integrisanih administrativnih prelaza u granicu sa albanskom carinom 2013 god, koju je Dačić postavio kada je bio ministar policije, pregovarač u Briselu, premijer Srbije i predsednik SPS-a? Faktički, Vučiću, nadovezao si se (razgraničenjem) na predhodan zahtev Hašima Tačija na demarkaciju iste integrisane administrativne prelaze u granicu, o čemu su svi, i mediji, ćutali(!)? Sve druge opcije koje se predlažu: korekcija, razmena, dvostruki suverenitet… je stvaranje privida da je nešto uradjeno za kompromis (da se Kosovo učlani u UN)… (traži se kompromis… šibicerski trikovi da se prevari srpski narod – da se preda-pokloni celo Kosovo albanskim muslimanima).

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.