SNS Beograd: Na Dan državnosti umalo došlo do gnusnog čina 1

Beogradski odbor Srpske napredne stranke na čelu sa poverenicom Anom Brnabić najoštrije je osudio jučerašnji protest opozicije i pretnje smrću predsedniku Aleksandru Vučiću.

„Na Dan državnosti i Dan ustavnosti Republike Srbije, kao jedan od najvažnijih dana prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Srbije, simbola hrabrosti i snage, koji su postavili temelj za stabilnu i jaku Srbiju, umalo je došlo do gnusnog čina“, navodi se u saopštenju Odbora.

Podseća se da je Dejan Bobaček, pripadnik narodnih patrola, koje su poznate po svojim ekstremističkim stavovima, uhapšen, jer se uputio na miting opozicije naoružan snajperskom puškom, „sa namerom da pušku i metak upotrebi za smenu vlasti“.

„Mudra politika predsednika Vučića, pametne odluke i ljubav prema Srbiji nas vode napred i u pristojnoj i modernoj Srbiji nema mesta za ekstremističke poteze i stavove, kojoj god političkoj struji da neko pripada“, ističu beogradski naprednjaci.

Oni su pozvali nadležne državne organe da „reaguju u skladu sa zakonom i ovakvim nasilnicima i zlikovcima pokažu da nisu jači od zakona i države“.

Osuda jučerašnjeg protesta i podrška predsedniku Vučiću stigli su i iz svih beogradskih odbora SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari