SNS dominantan u 16 opština, tesna pobeda Šapića na Novom Beogradu

Ostavite komentar


  1. Sta znaci da je SNS „dominantan“ ? Sa kakvim se to okolnim crvinjakom poredila monstruozna propagandna masinerija Vucic Aleksandra ? Koja je to utakmica bila te su oni izdominirali terenom pronije zvanoj Srbija ? Molim ?!

    1. Zar nije dominantan? Opozicija je podvila rep još pre godinu i po dana, i pobegla je od borbe, i uspela da smanji izlaznost za oko 400 000 glasova, što je praktično onoliko koliko i ima podršku.

    2. Utakmica da je opozicija sama sebi dala više autogolova, i da joj uopšte nije trebao SNS da bi sebe samu porazila.

  2. Sta su izdominirali kad je opozicija bojkotovala tzv izbore a Vucic u panici podavio sve laznjake koje je napravio ? Nemojte cenzurisati, toga je bilo dovoljno za sve ove dane. Molio bih

    1. U panici? Ne, ne, na prošlim izborima je dobio 1,85 miliona glasova, a na ovim 2,15 što jasno govori o kakvoj dominaciji je reč.

  3. Narod je podrzao one koji su dokazali da im j evolja i zelja gradajna najbitnija, koji su pokazali vidljive rezultate, a ane praznu pricu, koji imaju konkretan plan i program za razvoj Srbije.

  4. SNS jeste dominantna jer narod vidi ko radi za njihovo dobro i ko se trudi da stvori lepsu i bolju buducnost za nas i za nasu decu.

  5. Poslednjih godina Srbija je mnogo napredovala, izgradjeni su putevi, izgradjne su nove fabrike, zaposleno je mnogo ljudi, mladi imaju priliku da napreduju u svojoj zemlji i to itekako uliva poverenje gradjanima i zato su jos jednom potvrdili svoju odluku da Srbiju treba da vodi SNS.

  6. Potpuno je svejedno ko je i kako glasao kad je brojanje glasova bilo potpuno neregularno. Dok se ne moze obezbediti kontrola na svim glasackim mestima o cemu mi pricamo?

  7. Kakvi su to izbori ako je izlaznost bila 28%???
    Takvi izbori se ponavljaju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.