SNS: Janković bez ideja za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Aman vi iz SNA jesate li normalni?
    Tražite dijačlog o Kosovu svih u Srbiji, a ovako se odnosite prema čoveku kojeg je na izborima podržalo 500 000 ljudi. Pa i to su neki ljudi i građani Srbije, aman ljudi. Dokle više tako?

  2. Za Jankovića definitivno je sve davno rečeno i svaki komentar o njemu i njegovim izjavama je suvišan pa prema tome samo troši vreme na jeftine poene i trikove…toliko samo!

  3. Kakva brzina diletantskog pokusaja demantija jednog hirurski preciznog razoblicavanja pokusaja nove podvale Vucic Aleksandra pozivanjem na takozvani "unutrasnji dijalog". Coveka koji je instalirao unutrasnji monolog sa samim sobom u ovoj protekturi Srbiji, njegovi klakeri iz stranke pokusavaju da zastite pozivajuci se na "narod koji treba nesto da se pita" ? Pa sta je do sada pitao taj isti narod, sram da vas bude.

  4. Najgora stvar je kritikovati nekoga za nešto a pri tom da nemate nikakav svoj predlog za rešenje problema!

  5. Njegovo političko delovanje se izgleda i svodi samo na protivljenje svakom potezu koji Vučić povuče. Nema čovek pametnija posla od toga.

  6. Obezglavljena SNS bratijo, imate li vi i onaj vaš poslodavac i ljubitelj blera i šredera, neki plan, ideju, rešenje…?? Jer vi ste ti koje zabole za Kosovo i narod i na Kosovu i u Srbiji. Zainteresovani ste samo za sopstvene stomake i džepove. Piskarate nepismena i besmislena saopštenjca za debele narodne pare. A sad došlo vreme da se parice koje ste dobili za Kosovo – odrade. I eto razloga zašto petogodišnji držalac monologa tobože traži "zajedničko " rešenje, a sve pod parolom – pare moje, a sramota vaša. Neće moći!!!

  7. Izem ti stranku. U izjavi za javnost pojavljuju se izrazi kao "pojma blagog nema", " potpuno nenormalno", "jasno nam je" (kome? svim clanovima odjednom?). I to neki neartikulisani poltroni izjavljuju o drugom politicaru, valjda gledajuci u kristalnu kuglu da vide sta mu je u glavi.
    Clanovi, predsednik, pa i glasacko telo odose nizbrdo.

  8. SNS bi trebao da ispostuje udovu nekadasnjeg Rahmana,Bubu Morinu sa kojima su imali pionirske stavove u resavanju problema…Bogoljub Karic, istinski priatelj Rahmana MUP Morine bi svakako razresio ovu nacionalnu demagosku komediju,vec odgledanu i zavrsenu 1999. u satoru!!!Ovako SNS pljuje,kao nekada po Djindjicu,a sada isto lizu li lizu…Neka znaju da su se svemu poklonili a po cemu su pljuvali…Pocev od Ante Markovica…???

  9. Sekta SNS i ne zna drugacije. Bas kao i njihovi botovi koji truju srpsku demokratiju za sendvic i zaposlenje porodice. NapreDNO.

  10. Propali predsednički kandidat posle mnogobrojnih ostavki i raspada njegovog pokreta se ništa ni ne pita a kamoli da nešto odgovara .

  11. Ocigledno je kome se obracaju ovi iz SNSa. Svojim polupismenim glasacima i jos nepismenijim botovima. Kazu, Jankovic nema predlog i ideju, a Vucic, valjda ima. Ako ima, onda svoj predlog dobro krije, jer nije saopstio o CEMU hoce da vodi raspravu. Sastace se sa svojima, oni ce mu poljubiti ruku, i to ce biti dijalog.

  12. Uživanje čitati papirno izdanje Danas,a,još od davnih dana ALI od kada se uposlilo,,ovoliko,,komentatora,,zna se iz Čije,,,SPONTANO OSNOVANE AGENCIJA MINISTAR TRIVAN GORAN ,BI OVDE BAŠ IMA DEBELOG POSLA ZA MENTALITETNO OČIŠĆENJE SAJTOVA OD,,ELITE,, INFORMEROVE,,ENCIKLOPEDIJE,. .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.