SNS: Janković obmanuo građane Srbije

Reakcije povodom najave proterivanja belgijskog novinara Filip Bertinšana

Ostavite komentar


  1. Janković je davno prokockao poverenje građana, da mu danas niko ne veruje i kada zaista govori istinu, ako je uopšte nekada iskren. o lažima koje svakodnevno plasira, bolje da ne govorimo, nije vredan.

    1. Pitam se sta stavljaju u sendvice ovih dana. Jeli vredan Vucic koji prosipa lazi kako zine iz frizidera ili mi ostali moramo bas kao i vi za sendvic da verujemo takvim demogozima kao Vucic. Zasto ne dozvole da Jankovic kaze nesto na nacionalnoj TV ili na nekoj beogradskoj TV, pa da cujemo te njegove „lazi“.

    2. Kad davno i zasto? Covek osnovao pokret skoro. 10 god bio ombudsman za PRIMER. Sasa,kako izadje spred decu znajuci da si obraz i cast prodao za stranacki sendvic i da vas vozaju po Srbiji ko cirkus Kolorado?

  2. Sve sto ste naveli i po maniru kako ste napisali upravo se odnosi na vas „reciklirane“ u pokusaju radikale, Crveni Vojvoda „viri“ ispod svakog od vas „napredni“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.