Da li u „SNS kol centru“ u niškom Čairu iz kog propituju građane za koga će glasati rade zaposleni u javnom sektoru, i to „na crno“?

Narodna poslanica iz SSP-a Jelena Milošević zatražila je od inspekcije rada da obavi vanredni inspekcijski nadzor agencije Maks stratedžik

Ostavite komentar


  1. Evo sa’ću da istražim da li u „SNS kol centru“ u niškom Čairu zaposleni u javnom sektoru rade „na crno“, pa ću da javim vama novinarima…

  2. Nije tačno da ocenjujemo od 1 do 5,nego od 1 do 10.
    Mene lično su zvali tako da je 100% tačno.
    Nakitio sam ih samo tako.Sve sam oceno sa 0.+ sam ih slagao da ne izlazim na izbore da ih navedem na pogrešan trag.HEHEHEHE)))))))

  3. Već godinama direktori zdravstvenih ustanova šalju, u predizbornim kampanjama, lekare i sestre da, bez prijave dopunskog rada i bez materijalne nadoknade, besplatno pregledaju simpatizere SNS. Ima li zakonskog osnova za to ili to spada u “Omladinsku radnu akciju”, “mobu”, ili u nešto drugo? Šta kažu pravnici. Jel’ može neko da odgovori?

  4. Našla je kome da prijavi – inspekciji rada !?!?!? Pa znate li ko je direktor inspekcije rada?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.