SNS Kragujevac: Cilj blokada je promena vlasti, a ne ekologija

Skupovi se moraju prijaviti, a ne samo najaviti, poručuju kragujevački naprednjaci

Ostavite komentar


  1. Nema nista strasno da odete sa vlasti zajedno sa predsednikom ako stojite iza ovakvih I slicnih projekata

  2. je ovako nesto mogao da zakljuci. naravno nikakav tekst nisam ni citao u vezi njih otkad su se popeli na vlast. Vreme je da putujete na smetliste istorije, kao i sve druge stetocine koje su sistematski unistavale nasu prelepu zemlju.

  3. Cilj blokada i protesta je ostvarivanje zadatih (poznatih) ciljeva..
    Osvajanje vlasti će doći posle..
    Uostalom, i šta da su ciljevi politički.. Je li to SNS zauvek uzela tapiju na vlast..?

  4. Pa sto ste izveli gradjane na ulicu svojom politikom otimacinom hoce bre da otrujete pola srbije pa valjda i treba da odete sa vlasti.

  5. POŠTO NE MOŽEMO DA VAS SMENIMO NA IZBORIMA – POKRADETE . MORAMO NA ULICU.ORGANIZUJTE SLOBODNE I FER IZBORE PA DA VIDIMO.

  6. Ma smo pedeset afera i mafija najjača u EU vama nisu dovoljni da nestanete iz naših života?!!

  7. Loša administracija i loša ekologija idu pod ruku cilj profit,potrebna generalna opravka menjaš sve i nema greške.

Ostavite komentar


Politika

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP 10

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP

Zaustavljanje autobusa kosovskih registracija od strane srpskog MUP-a koje se navodno dogodilo na graničnim prelazima pri ulasku u Srbiju, za Violu fon Kramon i Petera Stana bilo je povod za oštre kritike Srbije. Kramon je Srbiji poručila da prestane da se bruka, a Stano da se time krši sporazum o slobodi kretanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.