SNS najviše glasova dobio u Vrbasu i Kosjeriću, u Zaječaru Ničić slavi

Izbori u Zaječaru, Kosjeriću, Vrbasu, Kovinu i Odžacima

Ostavite komentar


  1. U Kosjericu sve "regularno". Posle svega učinjenog u predizborno vreme: šljunk na putevima, ulje, šećer, deterdžent, , postete, 2.000 dinara, penzioneri u v.b., pretnje, ucene… danas po Kosjericu spartaju dzipovi sa registarskim tablicama od Priboja do Rume i na istok do Kragujevca. Ako SNS&sateliti i prisipetlje ne otmu i ukradu vise od 75% glasova AV treba da raspusti odbor u Kosjericu!!!!!

  2. U Vrbaskoj opstini je u neku ruku opsadno stanje. Od pre par nedelja pocelo je sirenjem dezinformacija na drustvenim mrezama i stampanjem letaka u kojima se iznose najgore bljuvotine o kandidatima svih stranaka osim sns-a. Juce popodne su se pojavila jedna grupa ljudi (bg table uglavnom na automobilima) koja je cak i fizicki nasrtala na neistomisljenike sns-a , mislim da se radi o pripadnicima sps-a posto im je to najveci rival na lokalnom nivou. Dakle voleo bih da se malo vise o tome izvestava i da neko prenese ono sto ocekuje i ostale opstine u Srbiji.

  3. Svi pricaju o nekim dzipovima, pa sto se ne organizujete, ne mogu njih 50 biti jaci od celog grada, jel imate ruke ili cekate da nesto padne sa neba odakle taj strah ako se borita za sebe i svoj bolji zivot

  4. Polako svice zora slobode! Kosjeric je i 90.ih godina XX veka bio slobodna opstina! Uz sve resurse, pocinju polako da pucaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.