SNS: Nastavljena kampanja laži 1Foto: FoNet/ Ognjen Stevanović

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) optužio je danas Stranku slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa da „nastavlja sa kampanjom laži, obmana i pokušaja da se svaka tema iskristi za prikupljanje političkih poena“, pa da je to slučaj i sa prodajom hotela „Jugoslavija“.

Beogradski odbor SNS navodi da je hotel „Jugoslavija“ otišao u stečaj, a zatim je 2006. godine „u još jednom u nizu propalih privatizacija tadašnjeg režima prodat i privatizovan.“

„Sve se to dešavalo dok su vlast činili pripadnici Demokratske stranke (DS) i Demokratske Stranke Srbije (DSS), upravo oni koji su se danas ponovo udružili u mržnji i borbi protiv Aleksandra Vučića“, navodi se u saopštenju SNS.

Iz SNS ističu da nema sumnje da bi da je DS i DSS ostao na vlasti nastavili da rade kao što u radili u prošlosti, ali da za to neće dobiti priliku „jer takve i slične prevare nisu zaboravljene“

„Kako samo smešno zvuči kada otimanje pominje neko ko je od Beograda i Beograđana oteo milione evra, da bi sebi stvorio privatnu imperiju“, navodi u saopštenju SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari