Sagovornici Danasa: SNS ne ubija samo zato što nije dobijeno odobrenje iz centrale

O izjavi funkcionera SNS da ima dosta naprednjaka koji su spremni da automobilima ulete u masu demonstranata koji blokiraju puteve

Ostavite komentar

  1. Što se mene tiče, ova izjava je za zatvor i istragu. Ali nemojte biti licemerni, tako treba postupati prema svima. Meni je natužnije što ni jedna, ni druga strana nisu sposobne da uvide svoje greške, a iste takve greške vide kod drugih. Slične izjave o linčovanju i perbijanju su ovih godina davali i ljudi iz opozicije, pa nisam video ove iste građane kako se bune i pišu da je opozicija fašistička. Što se političara tiče, normalno je da će oni gledati samo sebe, ali narod bi trebalo da bude objektivan. Međutim, naš narod je glup, pa jedni gledaju u Vučića kao u Boga, a drugi imaju takav odnos prema Đilasu. Nikako da shvate da i jedan i drugi treba da budu sluge narodu.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

6. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.