SNS: Netačni podaci o broju glasača

Ostavite komentar


  1. Potpuno je jasno, dodaje se u saopštenju, da nisu kadri da prihvate volju Beograđana i da lažima i manipulacijom pokušavaju da unesu paniku, a treba ih podsetiti da su najveća odstupanja bila upravo 2007/2008 godine, kada je Dragan Đilas biran za gradonačelnika, a kada je 20.000 građana bilo dodatno upisano.
    Da ponovimo!

    1. вама из снс је све јасно а како и не би кад сте све функције и фотеље заузели па још и измислили неколико па онда цео порез СРБИЈЕ У КАСИ БЕОГРАД. имате додуше и велику коалицију од неколико странака којих нема нигде у практичном животу али су странке јели.

    2. Eh Slavko ja sam čula da će gradonačelnik biti ili sin Ratka Mladića ili sin Dodika. Vi ste izgleda dobro obaveštetni o svemu pa mi odgovorite. Srbija je inače „ratni plen“ Slobinih i Mirinih gubitnika ratova.

  2. Naravno da su netacne lazi opozicije da su se stvorili neki famozni glasaci i da je SNS zbog toga pobedila.Pobedili su jer je vecina tako odlucila.prihavatite to i nastavite dajle.Vi se nekada bili na vlasti, pokazali ste koliko niste umeli da vladate.Nema vise poprvanih.

  3. Па то су ови које су довозили аутобусима из унутрашњости СРБИЈЕ о чему сведоче снимци на интернет страницама. О томе не причате ви из снс. зашто.

  4. Kako je moguće da je Beograd 2011 imao 1.659.440 stanovnika a da 2018 ima 1.607. i stotina glasača zar je moguće da je toliki priliv stanovništva , kad se zna da je prosečni odlazak iz zemlje oko 30.000 mladih i školovanih . meni nije logično a ne znam kome jest

  5. Stanislav Jirži Lec: „Ja se samo u jednom ne slažem sa matematičarima – zbir nula nikako nije nula!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.