SNS odbacio optužbe Dveri da je spremio lažne birače da pomogne Đukanoviću

Ostavite komentar


  1. Navodni i jadni „srpski nacionalisti“ intrigiraju i cinkare sopstvenu državu? Neverovatni su srpski nacionalisti?! Zapalili bi sopstvenu državu ne bi li nekako došli na vlast.

  2. Siguran sam da je razlog za ukidanje zabrane ulaska u Crnu Goru pomoć u vezi sa izborima, koji će Đukanović dobiti od svog učenikaVučića, a ne spas turističke sezone.

  3. SNS je po stavovima bliži dverima, nego Milu Đukanoviću.Naime i dveri i SNS podržavaju litije u Crnoj gori, zagovaraju ujedinjenje svih srpskih zemalja, ne priznaju samostalnost ne samo Crne gore, već ne priznaju ni postojanje crnogorskog entiteta.Tako da su obične bljezgarije ono što pričaju.Pre im oni pomažu svojim stavovima .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.