SNS odbacio optužbe Dveri da je spremio lažne birače da pomogne Đukanoviću 1Foto: EPA-EFE/ TOMS KALNINS

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku odbacio je danas optužbe Dveri da je SNS u Moravičkom okrugu (Čačak, Gornji Milanovac, Lučani, Ivanjica) „spremila 300 lažnih birača“ za parlamentarne izbore u Crnoj Gori koji su zakazani u nedelju 30. avgusta.

Dveri su juče saopštile da su tu informaciju dobile od „insajderskog izvora iz redova SNS u Čačku“.

„Virus ‘LAŽI – 20’, bolest kojoj nema leka, ali se na sreću ne širi i ne prenosi, ostaje u glavama i mišjim rupama, iz kojih se povremeno, željan pažnje i medijskog prostora, sam i ostavljen, oglasi propali samozvani ‘lider’ opozicije Boško Obradović“, saopštio je SNS.

SNS je naveo da se „persona“ koja je do skora, dok je sedela u Beogradu i igrala u kolu „Prvi do Dragana“, „blatila“ sve što urade Vlada i predsednik Srbije, vraća na stare, njemu dobro poznate staze „lidera u lažima“ i da je „najuren od gazde“, zamenjen novim poltronom, čiji se kafanski snimci i najgore uvrede upućene predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću i saradnicima slušaju ovih dana.

„Šef dverjanske UDBE, OZNE, DVERILIKSA… prema izmišljenom insajderskom izvoru, obaveštava javnost o nekakvih 300 ‘spartanaca’ iz Moravičkog okruga, koji bi navodno, trebalo da odu na glasanje u Crnu Goru i podrže nekoga na izborima, a sve to protiv srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve (SPC). Ozbiljna bolest i potpuna laž“, poručio je SNS.

SNS ističe da se Srbija neće mešati u izborne procese ni jedne druge države, a da su prethodni izbori u Srbiji pokazali kome su građani dali podršku.

Dveri su juče saopštile da je da je samo u Moravičkom okrugu SNS pripremila 300 svojih članova koji će na dan izbora u Crnoj Gori sa lažnim dokumentima dobijenim od crnogorske tajne službe glasati za Demokratsku partiju socijalista (DPS), koju predvodi predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

„Prema insajderskom izvoru iz redova SNS u Čačku, vlast u Srbiji priprema pomoć bratskom crnogorskom režimu Mila Đukanovića na nastupajućim izborima 30. avgusta u formi lažnih birača iz Srbije koji će za tu priliku dobiti crnogorska dokumenta“, navodi se u saopštenju Dveri.

Dveri su navele da je i u drugim okruzima u Srbiji SNS podelila kvote koje moraju da budu ispunjene „kako bi se više hiljada lažnih glasova slilo Milu Đukanovića jer je u zaostatku u odnosu na opoziciju“.

Dveri ocenjuju da je to razlog zašto je Crna Gora otvorila granice kako bi ti „lažni birači“ mogli da uđu na dan izbora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari