Na predaji liste SNS za Beograd i poznati teniser, glumica, radikali… (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Nikada mi neće biti jasno zašto ljudi ostvareni u svojim branšama ulaze u politiku i kaljaju time sve što su do tada postigli?

  2. Sve uvlakač do uvlakača -da ispravim: po novosrpskom feminiziranom jeziku ovaj red treba da glasi „sve uvlakač do uvlakačice“. A gde i kome žele da se uvuku, podvuku umuljaju isl. -to narod već dobro zna.

  3. Јој ала смо се састали бећари,па ни један за Србију не мари.Само за свој џеп.

  4. Činjenica da su potpisi predati uz prisustvo poznatih ličnosti, kao što su Ana Brnabić i Iva Štrljić, pruža dodatnu vidljivost i podršku izbornom procesu.

  5. Teniser Janko Tipsarević pokazuje svoje građansko pravo da podrži političke opcije koje veruje da će doprineti boljoj budućnosti.

  6. Каква екипа, Ива- Кери Бредшоу, Жика шареница, Курсаджије, Гуровић, Типса.., далеко било.

  7. Kada pomislim da cu ove likove i dalje da gledam, smuci mi se zivot. Ova Ana ostavlja isti utisak kao Seselj, neprijatni, ogavni, zli.

  8. Sve interes do interesa.Koga briga za ideologiju,a na kraju i za budućnost zemlje.Samo konto.

  9. Botuljice sendvicarske, promasile ste portal, idite na Informerov ili Telegrafov, tamo vas cekaju rasirenih ruku.

Ostavite komentar


Politika

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći 10

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći

Jedino objedinjena opozicija je kontrateža režimu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ona nije smela da "nasedne" i da se pocepa, istakao je večeras marketinški stručnjak Igor Avžner i dodao da podržava izlazak ujedinjene opozicije na izborima u Novom Sadu, dok u drugim mestima gde je ona razjedinjena nema ni logične, ni matematičke šanse da pobede Vučića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.