SNS proglasio pobedu u Majdanpeku

Ostavite komentar


  1. Šta kaže opozicija na sve ovo? Namešteno, kupljeno a? Ali malo sutra… potpuno očekivano i zasluženo.

    1. Cela Srbija zna da je obrazac uvek isti:prvo kupovina a zatim i najstrasnije ucena pretnjom ugrožavanja egzistenciju cele porodice glasača. U manjim sredinama to je najizrazenije
      Sada što vi ljudi prodajete dušu i Srbiju za neke pare i privilegije u životu pri tome žmureći na svu patnju vaših zemljaka to je već do vaših moralnih načela
      Srecna Vam bila Srbija u kojoj će te ostati samo vi podobni…zaista vam bilo srećno u takvoj Srbiji

  2. Uvek je kroz istoriju bilo da građani najbolje znaju, daju pravu ocenu za svaku stranku i pojedinca koji je predstavlja, da su oni najbolji i najtačniji ocenjivači rada nečijeg rada – tu se nema šta dodati, a ni oduzeti, jer svako od nas je krojač sopstvene sudbine!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.