Šta SNS nudi SPS i Zavetnicima: Da li je 110 odborničkih mesta u Beogradu dovoljno za „pravednu raspodelu među partnerima“?

Ostavite komentar


  1. Ništa me ne čudi. U koaliciji SNS vec duže vremena obitava SPO Vuka Draškovića, SDPS Rasima Ljajića, PUPS Milana Krkobabića, Pokret Socijalista Aleksandra Vulina, Zdrava Srbija Branko Dragaš, Srpska narodna partija Nenada Popovića. Pa Nova Srbija Velimira Ilića, Snaga Srbije Bogoljub Karić itd i tako bliže.
    Kad može SPO Vuka Draškovića, što ne i Zavetnici? Mislim, dali ste iznenađeni? Ja nisam.

  2. Poznajem sijaset osoba iz SSP, ZLF, Zajedno.., dugogodišnji smo saborci u društvenom i političkom aktivizma. Stavljam ruku (ne svoju, naravno) u vatru da se oni listom bore za mandate samo da bi pomogli građanima i Gradu. Nikome od njih ne pada na pamet da tu nešto prihoduje za sebe. Nikako!

  3. Mici je najvažnije da se okači na ‘sigurnu platu’, … i neki UO za muža … nezgodno je živeti bez primanja…

  4. Više mi se dopada poređenje Aleksandra Vučića sa Nicolae Ceauşescu-om, no sa Kim Jong Unom.

  5. Ako srpske gradjanske i gragjani ne žele svi da se jednog dana probude u Bankanskoj Nord Korei moraju si da obustave rad i da izadju na ulicu sve dok vlada sama od sebe preda vlast demokratiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.