Sofija Mandić: U slučaju dojava o bombama, džakovi sa izbornim materijalom u Beogradu moraju biti pod nadzorom

Ostavite komentar


  1. „Ako me stvranost bude demantovala to je dobro“. Ovako može da se nagađa bilo šta. Na primer: „Ja mislim da Đilas ima dogovor s Vučićem, a ako me budućnost bude demantovala, to je dobro“.

  2. Nadam se da će 17 decembar proći bez ovih dojava o bombama jer u suprotnom sve će dodatno zakomplikovati.

  3. Ako nas i pored toliko naših kontrolora opet „pokradu“, mislim da imamo problem u našim redovima.

  4. Ja mislim da sto je najgore ne moraju cak mnogo ni da kradu da bi dobili izbore. Ne bi ih ni raspisali da nisu sigurni u pobedu. Previse je ovde ispranih mozgova i jos vise prodanih dusa i onih kojima ovo stanje i ova vlast odgovara jer su previse zaglibili sa njima.

  5. Ja mislim sto je najgore da uopste ne moraju mnogo da kradu da bi dobili izbore. Da nisu sto posto sigurni da dobijaju ne bi ih ni raspisali. Previse je ovde ispranih mozgova i prodanih dusa kojima odgovara ova vlast sa kojom su se iz licnih interesa slizali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.