Somborac: Jedva čekam nove epizode Palma šoua! 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Palma je vešt sa stvarima koje su popularne i to je i pokazao pozivom upućenim osnivaču Majkrosofta Bilu Gejtsu da dođe u Srbiju kako bi probao sušeno meso, smatra karikaturista Marko Somborac.

„Imao je gledan video o sušenju mesa, pa je onda pročitao vest o Gejtsu i mesu iz laboratorije, pa još to uvezao sa vakcinama i napravio ‘win-win’ o kome evo i sada pričamo“, objašnjava Somborac u rubrici Danasa „Pitanje&Odgovor“.

Prema njegovim rečima, „još samo da ga Gejts posluša i eto nam prilike da ga uhvatimo da ispriča sve i o zaverama, koroni i naravno čipovanju“.

„Tu ima svih elemenata za ludu zabavu, jer je tu bio i Đani, u znate već njegov moto. Jedva čekam nove epizode Palma šoua!“, naglašava Somborac.

Branislav Guta Grubački iz Pokreta Novi optimizam kaže je banalizacija i skrnavljenje javnog medijskog prostora, na žalost, postala uobičajena pojava.

„Ali izgleda da ni izvan našeg medijskog prostora ne vlada uređenost, mera i dobar ukus. Sve je to zbunjujuće za mnoge ljude koji ne bi želeli ‘pozorište u svojoj kući’. Međutim, činjenica je da to kod nas poprima skandalozni oblik, koji zapravo najviše šteti ugledu svakog pravog Gospodina Seljaka i Gospodina Novinara, a ne onih koji su deo ovog ‘performansa’, svojevoljno ili površnim pristupom“, ističe Grubački.

Tea Vukadin iz pokreta „1 od 5 miliona“ kaže da je ovo, kao i sve u našoj državi, jedna velika komedija.

„Ne čudi me ovaj poziv upućen osnivaču Majkrosofta Bilu Gejtsu. Ne čudi me ni rasprava Ivice Dačića i Dragana Markovića u vezi sa znanjem novinara o tovljenju prasića, verujem da obojica imaju dosta iskustva sa tim, nek prenesu novinarima makar deo. Sve u svemu fenomenalna ideja, sve za našu Srbiju, ali savetujem Dragana Markovića da pita Bila Gejtsa da li je vegetarijanac“, navodi Vukadin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari