Šormaz: Vreme je da SPS stekne iskustvo opozicionog rada

Funkcioner SNS u razgovoru za Danas o izborima, koalicionim partnerima i dijalogu

Ostavite komentar


  1. Bravo Sormaz,mislim da je vreme da zajedno ti sa njima podelis opoziciono iskustvo!Dali ikoga ovde u Srbiji zanima tvoje misljenje?

  2. “ Marjan je moj prijatelj, koji je isti govorio u njihovo vreme…“. E da vas podsetim, VI ste se borili protiv takvog govora, pričali najgore o takvim ljudima. A sad, sad vam ne smetaju, jer vam trebaju. SRAMOTA.

  3. Vreme je da kompletna vasa VLADAJUCA KOALICIJA ide u tri lepe ….. ……..A ti Sormaz da se lepo vratis u tvoju ekolosku drzavu Montenegro, a ne da 19 godina camis na nasoj vlasti i grbaci, da te mi izdrzavamo i ako nemas nikakve kvalifikacije.Neka TRAFIKA u Crnoj gori place za tebe.
    Prosto je neverovatno da mi Srbi u svojoj drzavi ne mozemo da budemo vlast jos od 1944. Godine. A, svima smo od Triglava do Djevdjelije dali SLOBODU, DRZAVE, POLITICKU KULTURU I SISTEM. Pa lepo idite u svoje drzave pomizite svojim narodima. Prosto nema spasa od ovih zaostataka revolucionarnog komunizma.
    DA SE VRATI MONARHIJA.

  4. Obožavam ovog rojalistu i borca protiv svega u našem društvu. Nije kukurikao 15 godina, mislio sam da je odavno otišao iz Srbije, a sad ispade da je poslanik. Sada je kukuriknuo ranije i u ovome ostao sam. Sasvim sam.

  5. U koju ćeš Ti stranku da prebegneš kada padnu naprednjaci. Možda ćeš da se odmetneš u šumu i postaneš zec. Beži zeko beži.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.