Doneta odluka da li će poslanici najjače opozicione koalicije Srbija protiv nasilja prisustvovati konstituisanju Skupštine

Ostavite komentar


  1. Pa nije ovo dečija igra.Da li znate uopšte šta radite.Niste znali ni pre izbora ,ni za vreme izbora ,kamoli sada.Sprdate se sa narodom,nemate plan,nemate program i osnovno nemate lidere.Predstavčjju vas izandjali i izvikani političari.Ona druga polovina Srbije koja uopšte ne glasa itekako ima razloga za to.

  2. Bravo za odluku.Glasali smo za vas da udjete u skupštinu i borite se za narod.A DS bi trebalo da prihvati odluku većine,ionako su se rascepkali na molekule,ne bi ni cenzus prešli da nisu bili u koaliciji,sram ih bilo.

  3. Kao što onomad, jasno i glasno u kameru, reče Zdravko Ponoš, sledićemo politiku i instrukcije nemačke Zelene stranke!

  4. Е то .Слушају шта им Немци кажу.Морају да слушају газду јер сами не знају ни где су бушни.

  5. Što ne bi otišli? Pa zbog tih poslaničkih plata su se i kandidovali, glupo bi bilo da sad odbiju mandate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.