SPO: Dvadeset godina od atentata na Vuka Draškovića

Ostavite komentar


  1. Pa ovo su tako neproverene poluistine,da sam ja novinar ja bih se postideo!
    Ko može da poveruje,da je profesinalac pogrešio,to bi i amater odradio,ovde je u pitanju takva zvrčka,da nikad neće doći do istine?

  2. Ja znam da je Vuk Drašković ušao u koaliciju sa Aleksandrom Vučićem da se rasformiraju tajne službe i izvrši lustracija. Da se otkriju nalogodavci i izvršioci, kao pomagači zločina nad Čuruvijom, šest mladića u Pandi u mojoj Peći, Ibarska Magistrala, Budva, Stambolić i za osam godina se ništa nije promenilo.

  3. Gotovo svakom normalnom je jasno da je (hvala Bogu) pokojni Sloba bio bas tezak degenerik pa je kao hteo da ubije ovu „podguznu muvu“
    Takodje, mnogima je jasno koliko je ovaj nekada skojevski kolumnista proziveo lagodno svoj jalovi zivot.Na kraju zaversice tamo gde mu je mesto, na deponiji.
    Da je nekim slucajem imao bar klikercice umesto mu…a srpska istorija bi bila drugacija i mi bismo bili europski narod.Ovako ovo koaliciono djubre i dalje krklja za parama koje mu servira DB i vladajuce sekte!

  4. Džaba vam i najbolji strelac
    Bog čuva Vuka!
    A srbija je dovoljno kažnjena zbog masovne gluposti da ne izabere najbolji soluciju u 20.veku, a to je politika koju su zastupali SPO i VD.

  5. Ne treba biti naivan.Kada drzava Srbija odluci da nekoga likvidira tu nema prezivelih.

  6. Vukove reči vreme je potvrdilo a vreme je jedini pravi sudija. Ovo društvo luta već 30 godina jer se ne bavi pitanjem svih pitanja a to je udarna pesnica policijske komunističke države a to je kao i bilo gde u komunizmu služba. Demontiranje komunizma u bilo kojoj sveri društva i države bez udarne pesnice i perjanice tog sistema nije celishodno i to vidimo ali zatvaramo oči.

  7. Svima nama koji smo bili uz SPO svih tih godina je jasno da je samo čudom Vuk preživeo atentat. Dva metka u glavu nije promašaj nego čudo da se preživi. A političke razlike su izgleda mnogima opravdanje za mržnju što je on ostao živ pa ga evo i danas živog i uspešnog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.